NEDA UKRADEN IMA ČIME DA SE POHVALI! Zategnuta kao praćka u 74. godini! Evo šta radi pevačica kada misli da je niko ne gleda! FOTO
Foto: Privatna arhiva, Kurir

PAPARACO

NEDA UKRADEN IMA ČIME DA SE POHVALI! Zategnuta kao praćka u 74. godini! Evo šta radi pevačica kada misli da je niko ne gleda! FOTO

Stars -

Ekipa Kurira koja izveštava s Crnogorskog primorja uslikala je Nedu Ukraden dok je sama uživala na plaži.

Jedna od najvećih regionalnih zvezda nakon uspešnih solističkih koncerata i promocije nove pesme, koju je nedavno predstavila publici, odlučila je da sebi da oduška i otputuje na odmor u Crnu Goru.

Neda Ukraden
foto: Kurir

Poznato je da pevačica ima kuću u Bokokotorskom zalivu, u mestu Lepetane, gde je sagradila i stambenu zgradu s luksuznim apartmanima, te da je samim tim svake godine na Crnogorskom primorju. Ali ovo je prvi put da smo je zatekli van plaže koja je u blizini njenog imanja. U pitanju je plaža koja se nalazi u Kotoru.

Pevačica je stigla u popodnevnim časovima, sama, a njena elegancija i stil nisu mogli da prođu nezapaženo. Sa šeširom, u belom ogrtaču, dvodelnom kupaćem kostimu i papučama s visokom potpeticom, Neda je privukla poglede svih prisutnih čim se pojavila. A onda se smestila na ležaljku, skinula ogrtač, odmah uzela telefon i video-snimkom zabeležila momenat uživanja.

1 / 3 Foto: Kurir

Ukradenova ne štedi kad ima priliku za odmor i uživanje, pa je samo za ležaljku i suncobran iskeširala sto evra, dok se kokteli na ovoj plaži kreću od 10 evra pa naviše, a hrana od 15 do 50 evra.

Retko koja Nedina koleginica bi se u 74. godini usudila da obuče dvodelni kupaći, međutim Ukradenova ima šta da pokaže i nema potrebe da skriva nedostatke.

Bonus video:

01:22

Suze na koncertu Nede Ukraden

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track