ZBOG ANASTASIJE RILAK GORE MREŽE! Pre 10 godina očarala naciju, sad se sprema za pohod na estradu! Ovako danas izgleda
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen TikTok

osvojila srca u pinkovim zvezdicama

ZBOG ANASTASIJE RILAK GORE MREŽE! Pre 10 godina očarala naciju, sad se sprema za pohod na estradu! Ovako danas izgleda

Stars -

Devojčica koja je učestvovala u Pinkovim zvezdicama, Anastasija Rilak, imala je samo devet godina kada je oduševila Milana Stankovića, Gocu Tržan, Jelenu Tomašević, Leontinu Vukomanović i Harija Varešanovića, koji su bili članovi žirija u tom takmičenju.

Anastasija Rilak
foto: Printscreen

Ona je tada osvojila i naciju, stigla je do petog kruga, a već sledeće godine našla se u drugom takmičenju "Grandovom" "Neki novi klinci". Tada je stigla do superfinala, a svojom izvedbom dirnula je u srce mnoge. Kada je u prvom krugu pevala baladu "Ime moje" Jelene Tomašević, rasplakala je Milana Topalovića Topalka, a u jednom od narednih krugova uspela je baletankom koja joj je spala s noge da pogodi svoj taster.

Anastasija se posle takmičenja povukla, ali se nije odrekla muzike. Nastavila je da pohađa školu pevanja Suzane Branković, nekadašnje članice grupe Bjuti Kvins, u kojoj je i danas.

00:56

Anastasija Rilak zapevala “Veseli se srpski rode”

Rilakova sada ima devetnaest godina i izrasla je u pravu lepoticu. Završila je srednju školu, upisala fakultet i sprema se da snimi prvu pesmu.

Pre nekoliko dana ona je postala viralna na Tiktoku. Na jednom profilu koji objavljuje stare snimke, pojavio se i njen i to iz prvog kola "Pinkovih zvezdica", nastao 2014. godine, kada je pevala hit Emine Jahović "Da mogu". On je za samo dva dana pregledan više od 250.000 puta, a u komantirima su se nizale pohvalne reči za ovu devojku, koje se mnogi sećaju.

Anastasija Rilak
foto: Printscreen TikTok

Anastasija Rilak je postala zaštitni znak i dve serije koje su se emitovale na Kurir televiziji.

Anastasija Rilak
foto: Printscreen TikTok

Mlada pevačica izdominirala je vokalnim sposobnostima u špicama za hit serije “Prsten sudbine” i "Jača od sudbine".

O budućim muzičkim koracima, prvim pesmama i planovima Anastasija je progovorila na Pink televiziji:

Anastasija Rilak
Anastasija Rilakfoto: Privatna Arhiva

- Imam viziju u glavi kako sve treba da izgleda, ali prvo da upišem fakultet pa ćemo lako. Volela bih da mi prvu pesmu napiše Bane Opačić, svi znamo kakve tekstove piše. Ja jesam tip za balade jer sam jako emotivna i lako se rasplačem, ali prijatelji misle da sam više za nešto energičnije - rekla je ona jednom prilikom u emisiji "Premijera-vikend specijal".

00:32

Anastasija Rilak otpevala uvodnu špicu za prsten sudbine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track