ŠA OTIŠAO NISKO, DA NIŽE NE MOŽE! Izvređao Uroša Stanića i njegovu mamu, a bićete ZGROŽENI kada vidite kako ih je sve nazvao
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

šok

ŠA OTIŠAO NISKO, DA NIŽE NE MOŽE! Izvređao Uroša Stanića i njegovu mamu, a bićete ZGROŽENI kada vidite kako ih je sve nazvao

Stars -

Bivši učesnici "Elite" često se, po završetku rijalitija, što je bio i slučaj i prethodnih sezone, odluče da ipak presaviju tabak i tuže onog koji ih je vređao.

Na ovu odluku došao je i bivši učesnik "Elite", Uroš Stanić, koji je rešio da tuži slavnog repera i bivšeg učesnika "Elite", Nenada Aleksića Ša, zbog, kako je naveo, uvreda koje je dobijao tokom trajanja rijalitija. No, međutim, to nije sve, rešila je i da ga tuži Uroševa mama za istu stvar jer, kako je Stanić naveo, prolila je more suza zbog njegovih uvreda na njen račun.

Elita, Finale, Uros Stanić
foto: Petar Aleksić

Ovim povodom, mediji su pozvali Ša, koji je odmah odgovorio na ovu vest.

- Nisam im ja kriv što su takvi kakvi jesu, psihički nestabilni, što ih ti lekovi voze kako ne treba, neka on tuži koga hoće, može i mamu da tuži što je tako ružan. Ogromna glava, a mozga nigde. On će zauvek ostati moj aparat za reciklažu - rekao je Ša.

Pink

Bonus video:

06:39

STARS EP 347

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja