GOGA BEZ DLAKE NA JEZIKU O KOLEGAMA! Otkrila ko najbolje prolazi na tezgama u Crnoj Gori, a ove neprijatnosti je doživela!
Foto: Privatna Arhiva

INTERVJU

GOGA BEZ DLAKE NA JEZIKU O KOLEGAMA! Otkrila ko najbolje prolazi na tezgama u Crnoj Gori, a ove neprijatnosti je doživela!

Stars -

Goga Sekulić radi punom parom širom regiona, a mi smo pevačicu zatekli u Budvi posle nastupa, gde je iste večeri imala oštru konkurenciju, ali je klub bio pun.

Goga Sekulić
foto: Dejan Milićević

- Ja sam prezadovoljna jer sam isto veče radila kada su nastupali i sada aktuelni reperi, treperi. Sa jedne strane Rasta, sa druge Desingerica, ja u lokalu između, a bilo je još pevača. Jako veče, ali i dobra poseta. Omladina sad voli tu vrstu muzike, ja to poštujem.

Kad smo kod Desingerice, je l pratiš njegov rad, znaš pesme?

- Da budem iskrena, ne znam. Videla sam samo onaj jedan snimak sa patikom, što je bio viralan. Znaš šta sam primetila. Imali smo jednu situaciju gde su klinci skandirali prvo „Gogo mi te volimo“, ona su skandirali „S*ks, droga, Sekulić Goga“. Imam sjajan odnos sa publikom.

Goga Sekulić
foto: Kurir

Na nastupu si se u jednom momentu i izula.

- Ja se divim koleginicama koje igraju i pevaju. Ja se više krećem tokom nastupa, a negde bine nisu sigurne, pa kad cipele nisu udobne, ja se izujem.

Barbara Bobak
foto: Kurir televizija

Ko najnolje prolazi u Crnoj Gori od pevača?

- Pored repera vidim da jeBarbara Bobak baš tražena. Tako je i u Hrvatskoj i Hercegovini. Ona je harizamtična, dobro radi. Izvodim njenu pesmu „Gde si sinoć bio“.

Preko 25 godina si na estradi. Da li si imala neku neprijatnost?

- Na sreću jako, jako retko. Sećam se davno u Bosni, ja sam pevala u jednom klubu, Dado Polumenta u drugom. Neki lik, biznismen išao je od kluba do kluba, a već je bio fajront. Tražio je muziku, krenuo ka bini, tražio pevače da se svađa, da psuje. Ja sam već bila izašla iz lokala. Nikad ne znamo šta može da se desi, sve situacije su moguće. Uvek gledam da moj deo posla odradim kako treba i onda odem. Bude svašta, pobiju se momak i devojka, dve devojke zbog dečka. Ako je ozbiljnija tuča, prekidamo nastup, nastavlja di džej, a ako je nešto gde mogu da ih obuzdaju, onda nastavimo.

Sandra Afrika
foto: Kurir televizija

Najavila si od jeseni nov album, a od kolega koji su do sada objavili ceo ili pola albuma čiji ti se najviše sviđa?

- Bila sam na promociji kod Sandre Afrike, svaka čast, puno je uložila. Jako mi se sviša duet sa Emirom Đulovićem i jedna što liči na „Mišo moj“. Andreana je imala dobru pesmu „Parti, parti“, i duet Tee i Nućija, on mi je omiljeni reper. Njega najviše volim, mom sinu mi se sviđa „Joko, joko“. Čak to pevam na nastupima, ludilo, svi krenu da vrište.

Bonus video:

02:32

GOGA SEKULIĆ EKSKLUZIVNO O AFERI SA PEKOVIĆEM ZA KURIR: Iskoristio me, a onda su mi smišljali pesmice, MORAĆE DA PLATI ZA TO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja