BIĆETE U POTPUNOM ŠOKU KADA ČUJETE KOLIKI JE HONORAR MAJI MARINKOVIĆ! Za samo mesec dana u Eliti zaradi pravo bogatstvo...
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

Od cifre će vam se zavrteti u glavi

BIĆETE U POTPUNOM ŠOKU KADA ČUJETE KOLIKI JE HONORAR MAJI MARINKOVIĆ! Za samo mesec dana u Eliti zaradi pravo bogatstvo...

Stars -

Starleta Maja Marinković godinama se takmiči u rijalitiju, a jednom prilikom je njen otac Taki Marinković otkrio koliko honorar ima njegova ćerka.

Naime, tokom šeste sezone rijalitija honorar Maje Marinković je navodno bio oko 15.000 evra, a mnogi smatraju da je u sedmoj sezoni rijalitiju sigurno i veći.

Maja Marinković
foto: ATAImages

U "Zadruzi 6", Maja je imala žestok obračun sa Milicom kada je kažnjena i mesečnim honorarom, a Taki se oglasio i slučajno otkrio koliko on iznosi.

- Ma to nije ljubav, svima je to jasno. Smanjio sam gledanje... To je zatvoren prostor, ko zna šta je njima u glavi. Ne mogu da utičem na to. Video sam i nemili događaj sa Milicom, ne treba to da radi. Ali to je ona, nikada se ne zna kada će da eksplodira. Bacila je 15.000 evra u vodu - izjavio je Taki za" Pink" ni ne sluteći očigledno da je otkrio ćerkin honorar.

Bora Santana, svadba, Milica Kemez, Taki Marinković
foto: Petar Aleksić

Inače, Maja Marinković godinama boravi u rijalitiju , a odlukom gledalaca ove godine je zauzela 4. mesto u "Eliti".

Bonus video:

04:15

Mensur o rijaliti ucesnicima i emotivnom zivotu: Ludo volim, ali sam sam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja