Maja Berović trenutno provodi vreme na crnogorskom primorju i trudi se da svako slobodno vreme iskoristi za uživanje i odmor.

screenshot-20240707-210737.jpg
Aleksandra Batajić 
foto: Aleksandra Batajić

Pevačica i manekenka Nina Seničar zvezde bile su filma "Megdan: Između vode i vatre", koji je imao svetsku premijeru u nedelju na festivalu Iskija global u Napulju. Producent i scenarista ovog filma je Aleksa Balašević, sin kantautora Đorđa Balaševića, a Maja je za Kurir otkrila prve impresije.

„Imala sam dobru profesorku rumuskog. Ja sam imala deonice koje sam morala da naučim, na početku sam bila u fazonu da neću sve to naučiti za mesec dana. Ona mi je rekla da ću zapamtiti i tako je i bilo. Brzo sam savladala, lep je, pitak jezik, sličan italijanskom. Zapamtila sam neke rečenice i dalje. Buna sara (dobro veče). Velika mi je čast bila da glumim. Da sam dobila da glumim Maju Berović ne bih prihvatila jer ne bi bio izazov. Ovo je prava uloga. Aleksa Balaševič me je pozvao i rekao da ima jednu divnu ulogu za mene. Ispričao mi je o čemu se radi i nisam mogla da ga odbijem“.

maja-berovic2.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Kako je bilo sarađivati sa profi glumcima, kako su te prihvatili?

„Svi su bili divni, i Viktor i Denis. Vojina nisam srela na setu. Čak i glumci iz Moldavije su sjajni. Nisam imala ni jednu neprijatnu situaciju. Imala sam doživljaj kao da snimam spot a ne film.“

Uradila si rimejk pesme „Ne računaj na mene“ sa Cecom. Reakcije su bile raznovrsne. Nekima se sviđa tvoja verzija, nekima ona prva sa Mirom Škorić.

„Ja sam pozvala Cecu, snimala sam svoj šou. Pozvala sam je da gostuje. Imala sam ideju da zajedno otpevamo, a ta pesma mi je jedna od omiljenih ženskih dueta. Mi smo to snimili za šou. Pa i na internet. Rekacije su bile fantastične, što sam i očekivala.“

Mira je na koncertima kad je najavljivala tu pesmu govorila „Ovo je moja pesma“, sigurno si to videla na društvenim mrežama.

„Meni je sve to super. Najgora stvar koja može da se desi kad nešto uradiš je da niko ne komentariše. Bilo je parodija, mimova. Sve mi je to bilo super. Ništa tu nije bilo uvredljivo“.

ceca.jpg
Damir Dervišagić, Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

Nedavno si pala na nastupu u Švajcarskoj

„Pala sam na ruku, prst me je boleo. Kad sam skontala da padam ja sam se opustila i desilo se šta se desilo. Dobro sam. Pre petnaestak godina sam pala preko klavijature u Švajcarskoj, baš sam se razbila. Sreća pa nije bilo puno ljudi na nastupu a ni mobilnih telefona pa nije imao ko da zabeleži, tako da nisam sada rekla ne bi se ni znalo.

Neprijatne situacije na nastupima, koje nemaju veze sa tvojim padovima, da li ih je bilo?

Bude svakakvih ljudi, ima onih koji svašta hoće da vas pitaju u alkoholisanom stanju, ali na sreću pravog incidenta nije bilo.

U septembru objavljuješ novi album, kako si zadovoljna pretnodnim?

Ja volim albume, u karijeri sam imala malo singlova. Što se tiče ovog aktuelnog, koliko su me osudili što nisam imala spotove, super su prošle pesme. Zadovoljna sam jako. Izvdvojilo se nekoliko pesama i ide baš sve kako treba.

Bonus video:

Privatna arhiva Maja Berović pala u sred nastupa