Mia Borisavljević spojila je lepo i korisno. Ona je otišla na more, ali ne da bi se u potpunosti posvetila odmaranju, već da bi i radila. Boravak na primorju pevačica je iskoristila i da bi snimila spot za novu pesmu "Normalna", koji joj je napisala kuma Jelena Trifunović, a aranžman je uradio njen muž Bojan Grujić.

img-9850.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna arhiva

Njih dvoje su u svemu zajedno, pa se ni na moru nisu odvajali. Bojan je sve vreme pratio snimanje kadrova i pružao podršku ženi, pa čak i kada je obukla mrežasti komplet i sela za kormilo i provozala gliser.

Vatrena crnka osim na nekoliko lokacija u Crnoj Gori kadrove je radila i u Beogradu.

img-9849.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna arhiva

Inače, mnogi se slažu da Borisavljevićeva izgleda bolje nego ikada, a osim stasa i glasa, pokazala je i ozbiljno glumačko umece. Glavna rola u video klipu pripala je upravo njoj, a pored nje, u kadrovima možemo videti njene drugarice, šminkerke i frizera Stevana Radivojevića.

img-9853.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna arhiva

Mia kaže da ju je pesma kupila na prvo slušanje, a da nije pogrešila, dokaz su i komentari koje dobija svakodnevno. Osim što se većina žena pronalazi u tekstu, oni koji je malo bolje poznaju, tvrde da je to Mijina autobiografska numera:

- Moja majka, kad je čula pesmu, rekla mi je: "Pa ovo si ti! Original!", a ja baš mislim da sam duša od čoveka"- rekla nam je peva;ica kroz smeh, pa objasnila da su česte promene raspoloženja žene o kojoj peva, zapravo karakteristične za horoskopski znak Blizanci, kojem i ona pripada.

Bonus video:

Kurir TV Mia Borisavljević