Sanja Vučić vredno radi, zadovoljna je albumom kako prolazi na terenu, a podjednako joj cvetaju ruže i na privatnom planu sa dečkom.

agal9436.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Kako ističe u razgovoru za Kurir, spremna je za udaju, ali čeka da je izabranik zaprosi. „Ne znam kad se udajem, jedino samu sebe da zaprosim. Valjda momak treba da me zaprosi. Ja bi se udala, što ne bih, samo on mora da napravi prvi korak. Nismo još pričali o tome“, kaže kroz smeh Sanja i otkriva da jako retko pije, a kada i uzme koju čašicu, piće je „udara“ na različite načine.

sanja2.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Ja nisam alkos, ne volim da pijem, nisam boem. Kad popijem, to bude u privatnosti doma, bliskog društva. Ne znam da se ponašam kad popijem. Imam razne faze, etape. Prvo budem zabavna, nasmejana, najjača. Onda ide faza kad sam emotivna, tužna, ide plakanje. I na kraju nekad budem agresivna, ali ništa preterano, vrlo malo, ništa posebno. Ja uopšte ne volim alkohol, ne volim da ga pijem. Ali, bude situacija kad sam sa društvom, svi piju, pa ajde i ja. Pa, pošto mi ne prija ukus alkohola, ja sve eksiram i onda dođemo do toga da preteram. Mesecima ništa nisam okusila, ni ne treba mi, iskreno“.

sanja4.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Sanja se osvrnula i na album koji je nedavno objavila.

„EP u bukvalnom prevodu je okrnjeni ili nepotpuni album sa pet do šet pesama. Duet sa Teom najbolje prolazi. Ja nisam imala očekivanja, ali se nadam kad vreme bude prolazilo da će pesma još bolje prolaziti. Blejim na tviteru, čitam šta kažu, usvajam konstruktivne kritike, i oni mi skidaju ružičaste naočare koje nosim. Meni najviše zameraju žanr koji radim u muzici, u smislu da mogu, uslovno rečeno, da radim kvalitetniju muziku. Ljudi vole da sude na prvu, što nije pamento. I ja sam se opetkla ranije nekoliko puta“.

sanjaa.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Bivša predstavnica Srbije na Evroviziji prati i rad svojih kolega, pa je tako izdvojila pesme koje joj se ovog leta najviše sviđaju.

„Sviđa mi se Nućijeva „Beba 4“, dosta Teinih pesama, Teodorina „Čuka... Ima ih dosta“.

Kada su u pitanju profesionalne ženje, Sanja na kraju otkriva sa kim bi želela da sarađuje u budućnosti.

„Baš bi mi bila želja da sarađujem sa Džibonijem, Tonijem Cetinjskim. Naravno, tu su Brena, Čola, Ceca, Jeca.“

Bonus video:

Kurir TV STARS EP 343