"DRAGAN I BRANKA VIŠE NISU ZAJEDNO" Oglasila se bivša žena dečka majke Darka Lazića: Želimo da nas ostavi na miru
Foto: Printscreen/Facebook, Antonio Ahel/ATAImages

obrt

"DRAGAN I BRANKA VIŠE NISU ZAJEDNO" Oglasila se bivša žena dečka majke Darka Lazića: Želimo da nas ostavi na miru

Stars -

Majka pevača Darka Lazića, Branka Lazić, već neko vreme uživa u vezi sa Draganom Paunovićem, a nedavno je njen izabranik u javnost plasirao vest da je došlo do tajnog venčanja.

Darko Lazić, Branka Lazić
foto: Damir Dervišagić, Filip Plavčić, Kurir

Kako pišu mediji, supruga Dragana Paunovića, Slađana Nikolić, javila se i poslala njihove zajedničke fotografije na kojima su srećni i nasmejani, a kako ona tvrdi Dragan i Branka više nisu zajedno.

Slađana tvrdi da su njih dvoje i dalje u braku i da oboje žele da ih Branka ostavi na miru.

- U braku smo, imamo i dete i želimo da nas Branka ostavi na miru. Draganu Paunoviću sam zvanična supruga. Venčani smo i crkveno, jedno vreme nismo bili zajedno pa smo se pomirili. Odlučili smo da jedan drugome odgovaramo i činimo srećnim i da da ponovo nastavimo da živimo kao porodica - rekla nam je Slađana i dodala:

Branka Lazić
foto: Ana Paunković

- On više nije sa Brankom Lazić - zaključila je ona koja nam je prosledila i fotografije na kojima poziraju sami, ali i one na kojima su sa naslednicom.

Dragan tvrdi da je u vezi sa Brankom

- Jesmo, da kažem da je sve u redu. Ja sam kao neko ko živi u zemlji članici Evropske unije prijavio Branku kao svoju partnerku da bi mogla da boravi u Beču, ali nismo se venčali. Nama nije bitno venčanje, a ja imam poštovanja prema Branki jer je izgubila muža. Zato nisam išao zbog njene svekrve kod nje u kuću, samo sam bio gost kod Darka i ja to poštujem - rekao je Dragan Paunović za "24sedam".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:42

STARS EP 343

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja