SOFIJI MILOŠEVIĆ PREPREČILI PUT! Manekenka se baš unervozila i krenula da se češe nasred ulice, a onda uradila OVO
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

kurir paparaco

SOFIJI MILOŠEVIĆ PREPREČILI PUT! Manekenka se baš unervozila i krenula da se češe nasred ulice, a onda uradila OVO

Stars -

Sofiji Milošević je, po svemu sudeći, preseo povratak s letovanja u Crnoj Gori u Beograd.

Manekenka je bila s prijateljem u šopingu, a kada je izašla iz tržnog centra, nije mogla da uđe u automobil, jer je vozilo koje su parkirali ispred objekta bilo zagrađeno.

Sofija Milošević
foto: Kurir

Četiri automobila su se naređala iza onog koji su se dovezli Sofija i njen drug. Kad je video da nema šanse da se isparkiraju, Sofijin prijatelj je otišao do obližnjeg restorana da pronađe vlasnike.

Sofija Milošević
foto: Kurir

Za to vreme ona je strpljivo čekala. Iako se trudila da bude neprimetna, to joj nije pošlo za rukom. Naša ekipa ju je odmah spazila.

S obzirom na to da njen drug nije uspeo da pronađe vozače automobila, izabranica fudbalskog reprezentativca Luke Jovića se unervozila.

Sofija Milošević
foto: Kurir

Kako i ne bi, kada je napolju bilo plus četrdeset stepeni. Zvezda je upekla, a manekenka se tek vratila s primorja, gde se rashlađivala malo u moru, malo u bazenu, što je naša ekipa prošle nedelje i zabeležila.

Dok je čekala na suncu, manekenka je najpre čačkala kosu, potom nameštala haljinu, zatim gledala oko sebe da li je neko fotografiše, a potom telefonirala. Kada je videla da nema kud, kesu iz šopinga je ostavila u automobilu, pa zapucala peške niz ulicu.

1 / 7 Foto: Kurir

Kuda se zaputila, nije poznato, a njen drug nije uspeo da se isparkira još desetak minuta. Kada su se vozači drugih automobila pojavili, izvinili su mu se. Oni su, bar kada je Sofija u pitanju, kasno došli, jer je ona već otišla, budući da nije imala strpljenja da čeka.

Bonus video:

01:16

DESINGERICA JE SJAJAN ŠOUMEN, ALI NIJE MUZIČAR! Slađa i Šaran Alegro udarili na pevača: ON NE TREBA DA BUDE OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track