PRVO OGLAŠAVANJE BRANKE LAZIĆ NAKON ŠTO JE BIVŠA ŽENA NJENOG DEČKA ISTUPILA U JAVNOST SA ŠOK TVRDNJAMA: Između mene i Dragana...
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Printscreen/ Facebook

HAOS

PRVO OGLAŠAVANJE BRANKE LAZIĆ NAKON ŠTO JE BIVŠA ŽENA NJENOG DEČKA ISTUPILA U JAVNOST SA ŠOK TVRDNJAMA: Između mene i Dragana...

Stars -

Majka pevača Darka Lazića, Branka Lazić, već neko vreme uživa u vezi sa Draganom Paunovićem, a nedavno je njen izabranik u javnost plasirao vest da je došlo do tajnog venčanja.

Nakon što je Slađana, zakonita supruga Dragana Paunovića, istakla da Dragan više nije sa Brankom, oglasila se i pevačeva majka, koja tvrdi da je to laž:

Branka Lazić, Darko Lazić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ona bi možda volela da je tako, ali nije. To nije tačno, ona laže, između mene i Dragana je sve u najboljem redu - rekla je Branka.

Dragan o odnosu sa Brankom i Slađanom

Branka Lazić, Dragan Paunović
foto: Petar Aleksić, Facebook, Shutterstock

- To su sve nameštaljke mojih saradnika... Ja Slađanu znam 30 godina, sarađivali smo, sada više ne radimo zajedno ali smo dobri. Nismo u braku, ja sam se razveo 2018. godine od druge žene i sa ćerkicom sam sada bio na moru, pa je i Slađa išla s nama. Branka nije mogla jer je imala neki rođendan, malo je došlo do reči između njih dve. Branka je čula neke priče o nama od nekih drugih ljudi, koje nisu tačne, ali dobro - rekao je Dragan.

On je nedavno potvrdio da mu je Slađana supruga, a sada je istakao da je u pitanju bila šala.

Dragan Paunović
foto: Printscreen/ Facebook

- U šali sam rekao novinarima: "Ma, pišite da mi je supruga".

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:10

Darko Lazic montira kamere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja