ZA OVIM VODITELJEM SU LUDELE ŽENE: Važio za najlepše TV lice, završio TEŽAK FAKULTET, pa otišao iz Srbije: Ovako danas živi
Foto: Printscreen/ Youtube

ZA OVIM VODITELJEM SU LUDELE ŽENE: Važio za najlepše TV lice, završio TEŽAK FAKULTET, pa otišao iz Srbije: Ovako danas živi

Stars -

Nekada jedan od najprepoznatljivijih voditelja na sceni u jednom trenutku se potpuno povukao iz javnosti i danas živi daleko od Srbije.

Stanko Škugor, kog je televizijska publika zavolela u emisiji "City" danas ne može da se vidi čak ni na gradskim dešavanjima jer se u jednom trenutku preselio u Norvešku.

Stanko Škugor, Boško Jakovljević
foto: Printscreen/Youtube

Nekadašnji tandem, Boško Jakovljević, kog i danas imamo priliku da vidimo na malim ekranima i Stanko Škugor koji su zajedno vodili emisiju "City", bili su najpopularniji na javnoj sceni, međutim, dok je Boško nastavio da se bavi voditeljskim poslom, Stanko se povukao iz javnosti.

Mnogima nije bilo jasno zašto je Stanko doneo ovakvu odluku, ali očigledno su njegovi životni planovi bili potpuno drugačiji.

Stanko je imao diplomu Poljoprivrednog fakulteta, a onda je otišao u Norvešku, gde je završio „Univeristy of Life Sciences“, a kasnije je i doktorirao.

Ako je suditi po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama Stanko često putuje na različite destinacije, te bi se moglo reći da vodi život baš onakav kakav je i zamislio.

Podsetimo, devedesetih godina, žene su ludele za Stankom, baš kao i za njegovim kolegom, čak se i sam Stanko šalio da za razliku od Boška, koji je omiljen kod „ženske dece“ koja ima od 30 do 39 godina, na njega najviše pažnje obraćaju devojke od 20 do 29 godina, zbog čega je bio radostan.

Osim voditeljskim poslom Stanko se bavio i manekenstvom u čemu je takođe bio veoma uspešan te se pojavljivao ne samo na revijama već i u mnogobrojnim reklamama, a mnogi i danas kažu da bi, ako je suditi po izgledu, mogao da se vrati u televizijske vode.

Inače, tada popularnu emisiju "City" pored pomenutih Boška i Stanka vodile su i Marija Tarlać, Aleksandra Jeftanović i Biljana Obradović, a o tome koliko su bili popularni najbolje govori to što su žene ludele za njih dvojicom, a voditeljke maksimalno kopirale u svemu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:42

STARS EP 343

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track