IVANA JORDAN DOBILA NEOČEKIVANI POKLON IZ PUBLIKE! Pevačica umalo pala na bini, gest mladića je oborio sa nogu (FOTO)
Foto: Kurir

IVANA JORDAN DOBILA NEOČEKIVANI POKLON IZ PUBLIKE! Pevačica umalo pala na bini, gest mladića je oborio sa nogu (FOTO)

Stars -

Ivana Jordan je nedavno u skolopu svoje turneje nastupala na Letnjoj pozornici u Niškoj tvrđavi, a gest jednog gledaoca iz publike ju je ostavio bez teksta.

Ivana Jordan
foto: Darko Veljović

Dok je izvodila pesmu „Svetlo koje tražim“ jedan mladić je priša i poklonio joj privezak na kom je bilo srce. Ivana se jako obradovala i zahvalila fanu uz komentar da džentlemeni i romantičari i dalje postoje.

Ivana Jordan
foto: Kurir

Moja muzika je ljubavna, širi ljubav, izaziva najlepše moguće emocije, i iako je tako, uvek se iznenadim i raznežim kada dobijem tako neki lep znak pažnje od publike koja voli moje pesme“, rekla nam je Ivana, koja je u nastavku koncerta mogla iz romantičnog raspoloženja da pređe u vrlo bolno. Kada je prešla na blok bržih pesama, ponesena atmosferom iz publike, Ivana je počela da igra na bini i umalo se prosula koliko je dugačka, ali je ipak pukom srećom ostala na nogama.

Ivana Jordan
foto: Kurir

„To tako bude kad se maksimalno dajete publici. Prelepo su reagovali, pevali sa mnom u glas, igrali, i ponesena tom atmosferom ja krenula da izvodim koreografije neke koje mi visoke štikle i haljina nisu baš dozvoljavali, ali se na kraju sve dobro završilo“.

Bonus video:

10:57

Ivana jordan, promocija nove pesme “More

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track