SLOBA OTKRIO DETALJE INCIDENTA U BUDVI! Sukobio se sa jednim muškarcem: Napravio sam BURNIJU REAKCIJU... Spomenuo i KOLEGE
Foto: STR/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia, Ana Paunković

ISKRENO

SLOBA OTKRIO DETALJE INCIDENTA U BUDVI! Sukobio se sa jednim muškarcem: Napravio sam BURNIJU REAKCIJU... Spomenuo i KOLEGE

Stars -

Pevač Sloba Radanović, uključio se iz Budve gde je sumirao utiske sa koncertne turneje, pa se nadovezao na incident u kojem je burno reagovao na jednog vlasnika kafića.

Najpre je otkrio kako se provodi.

Sloba Radanović
foto: ATAimages

- Predivno mi je ovde, uspevam i da se okupam i da uživam a pritom stignem i da radim u međuvremenu, nekako su mi nastupi svi tu u blizini, tako da je za sad prelepo. Ove sezone mi je bio cilj da se ne razdvajamo mnogo jer je Damjan mali i najbitnije mi je da je i on tu zajedno sa Jelenom.

Jel stigneš malo i da se opustiš i da izađeš uveče?

- Pa stignem ponekad ako peva neko koga ja volim, uglavnom su to termini od 11 do 1 jer ne smem baš mnogo da zaginem ali nekad odem malo kasnije. Ponekad popijem piće ali ne volim toliko da pijem alkohol.

Da li voliš da ostavljaš bakšiš svojim kolegama?

Jelena Radanović
foto: Kurir

- To obožavam, uvek sam bio široke ruke i nekako lepo je kad se to sve vrti, nije lepo kad sve držiš za sebe, mene ispunjava kad dam a ne da uzimam.

Izlazile su neke vesti o incidentu sa tobom.

- To je neka bezvezna situacija, ništa se nije desilo, ne želim budalama da dajem na reklami. Bili smo u nekom kafiću, ležaljke su bile skupljene i naš sin od 10 godina je seo na jednu ležaljku i čovek je napravio situaciju kao da je hteo da mu pojede ležaljku gde sam ja napravio malo burniju reakciju.

kurir.rs/premijera vikend specijal

Bonus video:

00:11

Sloba Radanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track