"VODIO SAM LJUBAV ZA NOVAC!" Mile Kitić otvoreno o ODNOSU s Martom i aferi sa STARIJOM GOSPOĐOM: Osetio sam OBAVEZU...
Foto: Damir Dervišagić

otvorio dušu

"VODIO SAM LJUBAV ZA NOVAC!" Mile Kitić otvoreno o ODNOSU s Martom i aferi sa STARIJOM GOSPOĐOM: Osetio sam OBAVEZU...

Stars -

Popularni pevač Mile Kitić, te je tom prilikom progovorio o svojoj mladosti, odnosu sa suprugom Martom Savić, kao i o zanimljivoj aferi koju je imao sa jednom starijom gospođom iz Amerike.

Da li vas vaša ćerka Elena obaveštava o svojim ljubavnim izborima?

Mile Kitić, Elena Kitić
foto: Kurir televizija, Dragana Udovičić

- Mene ne zanimaju njeni ljubavni problemi. Imala je dve tri vezice koje se meni nisu sviđale ali ona je odrasla devojka od 27 godina i ja se tu ne bih mešao. Jedino da ima neki problem i da moram da stanem uz nju bez obzira na sve.

Mile Kitić, Marta Savić
foto: Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

Da li je bilo šta od novinskih naslova da ste prevarili Martu bila istina?

- Svašta se tu pisalo, i da se rastajemo i da je gotov brak, problem te vrste nismo imali. Ja sam kasno dobio Elenu i osetio sam obavezu neku i kad bih napravio neku grešku to bi bila katastrofa. Svi smo imali neke avanture u životu ali to je sve prolazno. Istina je i da sam vodio ljubav za novac, došao sam mlad za Ameriku i bila je jedna gospođa koja je bila imućna, ona je meni iznajmila stan i klavir, sve je bilo potaman.

Mile Kitić
foto: Kurir televizija

Podsetimo, folker Mile Kitić i Marta Savić više od dve decenije su braku, a poslednjih godina njihov odnos intrigira javnost. Par se upoznao na jednom nastupu u Nemačkoj, a Kitić je svojevremeno otkrio da ga je Marta kupila na „prvu“ svojim lepim ponašanjem, govorom, a pored toga, bila je veoma atraktivna.

kurir.rs/premijera

Bonus video:

00:56

TOMA JE ŽALIO ŠTO NE MOŽE DA PEVA KAO SINAN! Mile Kitić otkriva: Rekao je: SOMINE, vi možete da probijate tuneli, a OVAJ MALI...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track