ŠOK PRIZOR: VODITELJKA U KADI GOLA A MAJKA JE KUPA: Prošla pakao kad je saznala da je muž vara sa ćerkom folkera (FOTO)
Foto: Printscreen

ŠOK PRIZOR: VODITELJKA U KADI GOLA A MAJKA JE KUPA: Prošla pakao kad je saznala da je muž vara sa ćerkom folkera (FOTO)

Stars -

Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka, trenutno je u braku sa 10 godina starijim Draganom sa kojim ima ćerku Dominiku.

Helena Topalović
foto: Printskrin/Instagram

Muž Helene Topalović, Dragan Aleksić je pre braka sa njom, bio u braku sa nekadašnjom voditeljkom televizije "Happy" Jelenom Dimitrijević, sa kojom takođe ima dete.

TV Happy, Jelena Dimitrijević, intervju
foto: Promo

Naime, kako se ranije pisalo voditeljka Jelena Dimitrijević, prolazila je kroz pakao nakon što je obelodanjeno da je ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena u vezi sa Draganom Aleksićem.

Kako je pisao "Alo" voditeljka nije ni slutila da njen suprug ima drugu ženu, a pogotovo ne ćerku folk pevača, sa kojim je u odličnim odnosima.

Jelena Dimitrijević
foto: Printscreen

Inače, Jelena Dimitrijević prošle godine je iznenadila sve kada je podelila da je majka kupa u kadi sa 33 godine.

- Da objasnim ljudima kojima nije jasno zašto me majka kupa neću. Samo želim reći, roditelj te kupa kad ti to ne možeš jer si nemoćan i beba si, kad roditelj ostari, onda ti kupaš njega tako bi trebalo, u međuvremenu i veliko dete traži da bude mala beba negovana . Poruka je sledeća: Džabe se kupamo ako iznutra smrdimo - odgovorila je voditeljka na negativne komentare, a u celu polemiku uključila se i njena majka Tanja Dimitrijević:

Jelena Dimitrijević, parovi
foto: Promo

- Ona je moje čedo i naga je, a Vi pojedini ste ogoljeni, al drznete se pa pljucnete koji, i da, neće vama sigurno neće biti jasno.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:42

STARS EP 343

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja