OVO JE KUĆA U KOJOJ JE ODRASTAO DŽENAN LONČAREVIĆ: Živeo u teškoj materijalnoj situaciji, a onda se odlučio na OVAJ KORAK
Foto: Kurir, Dragana Udovičić

OVO JE KUĆA U KOJOJ JE ODRASTAO DŽENAN LONČAREVIĆ: Živeo u teškoj materijalnoj situaciji, a onda se odlučio na OVAJ KORAK

Stars -

Vest da se nakon 25 godina braka razveo pevač Dženan Lončarević, uzdrmala je javnost.

Dženan Lončarević
foto: Mondo/Stefan Stojanović

Naša ekipa u jeku skandala boravila u Prijepolju i pronašla je rodnu kuću pevača, koja se nalazi na samo par koraka od one u kojoj živi njegova porodica.

Dženan Lončarević, Prijepolje
foto: Kurir

Kako smo saznali od starosedeoca, Dženan je odrastao u teškoj materijalnoj situaciji, a kasnije je tu rodnu kuću i prodao. Ubrzo su počeli sa obnovom jedne druge, 50-ak metara od stare, u kojoj i sad žive njegova još uvek zakonita žena, deca i majka.

Dženan Lončarević, Prijepolje
foto: Kurir

- Iako mnogi misle da mu je ovo sad gde živi rodna kuća, nije ta, već ova dole. To su posle prodali, pa je obnovio ovu - rekli su nam oni.

00:04

Ovde je rođen Dženan Lončarević

Meštani se sećaju i njegovog pokojnog oca i brata, o kome nisu baš imali lepe reči.

- Brat mu je pravio belaj ovde, pio je mnogo. Tukao se po ulici. Za razliku od njega, Dženan je bio zlatan, niko ružnu reč do sada o njemu nije mogao da kaže - rekli su nam Prijepoljčani.

Samira Lončarević, Dženan Lončarević
foto: Mondo/Stefan Stojanović, Screenshot

Podsetimo, Dženan Lončarević i Samira razveli su se i zvanično nakon 25 godina braka. Njegova sada već bivša supruga za medije je nedavno otkrila da je pevač dobio dete sa dugogodišnjom ljubavnicom, da joj je kupio stan dok nju želi da ostavi bez ičega.

Bonus video:

00:04

Dženan pobegao od medija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja