PRVO OGLAŠAVANJE BIVŠE ŽENE DŽENANA LONČAREVIĆA: Samira odgovorila na poziv Kurira, na pitanje o RAZVODU poručila je SAMO JEDNO
Foto: Nenad Kostić, Ana Paunković, Printscreen/Instagram

DRUGA STRANA

PRVO OGLAŠAVANJE BIVŠE ŽENE DŽENANA LONČAREVIĆA: Samira odgovorila na poziv Kurira, na pitanje o RAZVODU poručila je SAMO JEDNO

Stars -

Kako je Kurir prvi danas i objavio, Dženan Lončarević i njegova dugogodišnja supruga Samira u petak 19. jula su se konačno i zvanično razveli.

Iako je ročište u ovoj pravnoj stvari bilo zakazano za danas (23. jul) i to posle pet meseci nakon podnesene tužbe, ovaj brak je razveden pre nekoliko dana, te je nakon 25 godina ljubavi na ovaj odnos konačno stavljena tačka.

Naša ekipa stupila je u kontakt sa Samirom, koja našu informaciju o razvodu nije ni potvrdila, ali ni demantovala.

Samira Lončarević, Dženan Lončarević
foto: Ana Paunković, Privatna arhiva, Shutterstock

- U velikoj gužvi sam. Zvaću vas kasnije - poručila nam je sada već bivša Lončarevićeva supruga.

Podsetimo, Dženan i Semira upoznali su se pre nego što je postao velika muzička zvezda, a sudbonosno „da“ izgovorili su 2006. godine.

Iako je pokušao da sakrije svoj privatan život od očiju javnosti u medije je isplivalo da je pevač imao paralelnu vezu sa ženom sa kojom je nedavno dobio i dete. Meštani Prijepolja su bili zgroženi situacijom i oštro su osudili Dženana koji je tako nešto mogao da uradi svojoj ženi koja se nedavno operisala.

Dženan Lončarević, Samira Lončarević
foto: Nenad Kostić, Filip Plavčić, Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:04

Ovde je rođen Dženan Lončarević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja