Katarina Grujić i Andreana Čekić borave u Crnoj Gori, a slobodno veče kada nisu imale nastup iskoristile su da se brobro provedu.

Njih dve su izašla na nastup Dragane Mirković u Budvi, gde ih je zatekla naša Ekipa. Kume su se smestile u separe i celo veče su bile izuizetno raspoložene. Ali, koliko smo primetili, bile su i izdašne. Na njihovom stolu bilo je dosta pića, a kako smo saznali, na kraju je ceh bio oko 3.000 evra.

55.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Mi smo odmah posle Draganinog nastupa pozvali Kaću, koja nam je rekla da su se sjajno provela u izlasku.

- Sjajno sam se provela na Gaginom nastupu. To je pevačica moje mladosti. Odrasla sam uz njenu muziku i sve njene pesme znam. Sa mnom je bila i moja kuma Andreana, a poznato je da kada smo nas dve u pitanju, ne žalimo novac za iće, piće, muziku... Utkujemo se i uvek se posvađamo koja će da plati račun jer smo obe galantne. Tako je bilo i ovoga puta, a koliki smo ceh platile, ne smem da vam kažem - poručila je Kaća kroz osmeh.

33.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Inače, Čekićka, koja boravi u jednom od najskupljih hotela na primorju, bila je pre nekoliko večeri i na nastupu Aleksandre Prijović, a sada je rešila da se dobro provede sa koleginicom, kojoj je kumovala na večanju s fudbalerom Markom Gobeljićem.

22.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Kaća u Crnoj Gori ima porodičnu kuću i tamo je smeštena s ćerkom već mesec i po dana i biće do kraja leta. Odatle putuje na nastupe, a preko dana uživa na svom bazenu ili s mezimicom na plaži.

Bonus video:

Kurir Kaća Grujić komentariše