VRELA DŽEHVA TROŠI ŠAKOM I KAPOM U CG, SAMO ZA NOĆ DAJE 500 €! Evo u kakvom izdanju smo je USLIKALI, a oni joj prave društvo
Foto: Kurir

KURIR PAPARACO

VRELA DŽEHVA TROŠI ŠAKOM I KAPOM U CG, SAMO ZA NOĆ DAJE 500 €! Evo u kakvom izdanju smo je USLIKALI, a oni joj prave društvo

Stars -

Teodora Dzehverović ovog leta radi punom parom po Crnogorskom primorju, a pored nastupa nalazi vremena i da se osunča i okupa u moru.

Zgodnu pevačicu smo uslikali u jednom ekskluzivnom kompleksu, a iako smo očekivali da će s njom biti Matej Rebec, dečko za kog se dugo priča da su u vezi, kako smo uspeli da saznamo, društvo joj prave plesačice koje uvek nastupaju sa njom, di džej i prijatelj.

Teodora Džehverović
foto: Kurir

"Teodora je super cura. Srećemo je često sa prijateljima, njenom ekipom. Jako je fina, ljubazna, nije umišljena uopšte. Vidim da neki momci prilaze da se slikaju, verovatno joj upućuju i komplimente ali ona se ljubazno zahvali i ne upušta se previše u dublje razgovore", ispričao nam je jedan od gostiju ovog luks kompleksa u kojem noć košta i do 500 evra.

1 / 7 Foto: Kurir

Inače, poznato je da mlada zvezda veoma vodi računa o svom izgledu, a sada smo imali prilike i da se uverimo u njenu vitku figuru, budući da je na sebi imala usku haljinu, koja joj je stajala kao salivena.

Bonus video:

07:06

STARS EP 350

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track