ISPLIVAO CECIN SNIMAK IZ KAFANE SA 14 GODINA! Pevala je ISPOD ŠATORA i ne stidi se toga, a iz publike ju je BODRIO ON (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

ovako je izgledala

ISPLIVAO CECIN SNIMAK IZ KAFANE SA 14 GODINA! Pevala je ISPOD ŠATORA i ne stidi se toga, a iz publike ju je BODRIO ON (VIDEO)

Stars -

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ljubav ka muzici otkrila je rano. Ona je već sa 14 godina snimila svoj prvi album koji ju je vinuo u sam vrh estradne scene.

Ipak, pre nešto što je stekla vrtoglavu popularnost, nastupala je po privatnim veseljima. Na društvenim mrežama je isplivao snimak na kom se vidi kako kao 14-godišnja devojčica peva na jednom proslavi pod šatorom u Crnoj Gori.

Zakopčana do grla, u jednostavnoj beloj košulji i crnim pantalonama i sa minimum šminke, Ceca je pevala "Zelene oči", a na nastup je došla u pratnji oca Slobodana.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Printscreen YT

Inače, ona se nikada nije stidela toga i uvek je sa ponosom isticala da je svoje prve muzičke korake počela na taj način, dok je na nastupima njen pratilac bio njen tata.

Svetlana Ražnatović, Veljko Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

"Kao jako mlada sam krenula, mama mi je bila mentor, ispravljala mi je greškice, ja sam sa pet godina stala na binu, sa 10 počela da nastupam na veseljima, jer sam već bila zvezda na lokalnom nivou i čudo od deteta, sa 14 godina sam snimila prvi album, ostalo je istorija." izjavila je Ceca jednom prilikom.

Bonus video:

02:12

Ceca Ražnatović nakon finala Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track