Aleksandra Subotić, starleta i bivša rijalitija učesnica, totalno je promenila svoj fizičkiizgled nakon izlaska iz Zadruge i liniju dovela do savršenstva.

Ona se posvetila društvenim mrežama, pa ne krije da od njih i zarađuje. Hiljade stotina pregleda na Jutjubu i milionski na Instagramu učinili su je viralnom.

Pogotovo snimak u kom igra sa majkom Ljubom Pantović i ćerkom Magdalenom koji je pogledalo više od 3 miliona ljudi. Usledila su burne reakcije na račun njihovih silikona, a ono što je sve iznenadilo jeste to što su komentari bili na engleskom jeziku.

20240702-12-18-08karadjordje-poklanja-stan-mladjoj-cerki-sebi-radi-novi-prvi-put-o-mladjoj-cerk.jpg
printscreen YT 
foto: Printscreen YT

- Majka i baka moraju da iskuliraju sa implantima; Imajte barem malo samopoštovanja; Baka je vrlo mlada, bravo; Poruka videa, koristite kontraceptivna sredstva; Moja majka je starija do bake, o Bože; Kakva je ovo silikonska dolina, daleko bilo; Valjda ćerka neće krenuti njihovima stopama što se tiče operacija... - glasili su komentari koje smo preveli sa engleskog na naš jezik.

Kao i uvek, Subotićeva se oglasila zbog svih osuda.

- Mene iskreno zabole uvo šta vi mislite. Poenta svega je šala i zabava! Ljudi su jako prosti i površni - to što rodiš sa 56 ne znači da si bolja žena od nas niti bolja majka. Silikoni su stvar izbora i ukusa - da se ne lažemo mnoge bi ih imale ali nemaju para da stave, pozdrav.

aleksandra-subotic.jpg
Pritnscreen/Instagram 
foto: Pritnscreen/Instagram

Blic

Bonus video:

kurir televizija OVO SU GREŠKE KOJE JE UPUCANI MLADIĆ (19) NAPRAVIO PRI ČIŠĆENJU ORUŽJA! Subotić: Jedan postupak je posebno opasan