Takmičarima najgledanijeg rijalitija u regionu život nije isti otkako su se našli na ovoj poziciji u superfinalima!

Jedna od čestih tema na društvenim mrežama već godnama unazad su plasmani u rijalitiju i da li je istina da peto mesto u ovom formatu svakome promeni život iz korena, nakon čega ne mogu da se sastave.

Sve je počelo od prve sezone "Zadruge" kad je ovu poziciju zazuela Miljana Kulić. Ona je u narednoj sezonu upoznala ljubav svog života, Lazara Čolića Zolu, zbog kog joj sve život pretvorio u haos. Ona je sa njim nekoliko puta ostala trudna, ali je svaki put otišla na abortus, svađala se sa porodicom, bežala od kuće, prepustila se porocima i još mnogo toga.

kulic-miljana.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Međutim, to nije sve, kad je Miljana pomislila da je stavila tačku na njihovu ljubavnu priču i da je pronašla svoju sreću uz Nenada Macanovića Bebicu, život joj je visio o koncu, zbog operacije smanjenja želuca. Na svu sreću lekari su joj pomogli i ona je sad živa, zdrava i izlgeda bolje nego ikad.

Peto mesto takođe je osvojila i Maja Marinković, koja je u "Zadruzi 2" pokupila velike simpatije publike, ali se sve okrenulo kad je ušla u sledelu sezonu u kojoj je uplovila u ljubavnu vezu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem.

345.jpg
ATAIMAGES 
foto: ATAImages

Njihova romansa trajala je dve sezone, one se zbog nje i razveo, a kraj im je došao kad je ostala u drugom stanju, a potom i izvršila abortus. I njene naredne ljubavi bile su jako turbulente i burne, zbog čega je dobila i dosta osuda, a i ona sama se često pita kad će upoznati muškarca sa kojim će biti srećna u vezi.

U četvrtoj sezoni "Zadruge" Fran Pujas se našao na petom mestu. On je tokom 10 meseci boravka u rijalitiju imao ozbiljne emotivne probleme zbog kraha ljubavne veze, ali mu je život posle toga krenuo u boljem smeru.

screenshot-36.jpg
Printscreen/Premijera 
foto: Printscreen/Premijera

Međutim, kako je već u sledeću sezonu ušao zauzet, a devojka mu je bila mlada pevačica Elena Kitić, mnogi su se nadali da će ga ta ljubav do kraja izvesti na pravi put, ali se to nije desilo. Kako se komentarisalo nakon završetka te sezone pevačica ga je prevarila, što je saznao nakon što je napustio imanje u Šimanovcima.

Na petom mestu u petoj sezoni našao se Filip Car, koji je imao najburnije učešće, jer je uplovio u ljubavu vezu sa udatom Dalilom Dragojević. Iako sa njom nije ostao u vezi i njegov život se sledeće sezone skroz promenio, kad je uplovio u ljubavni odnos sa Aleksandrom Nikolić, koju je kasnio i verio i sa kojom ima ćerku Leonu.

1321321321321.jpg
Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

Međutim, ni ta veza nije opstala, a kako je Car nedavno govorio u emisiji "Rijaliti rešetanje" ona mu ne dozvoljava da viđa dete i zbog tih problema planira da se preko advokata i suda bori za starateljstvo.

U šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" peto mesto osvojio je Ivan Marinković. Iako je delovalo kao da će on biti prvi čiji se život nije naglo promenio, desilo se veliko iznenađenje prem sam kraj "Elite" kad je raskrinkana višemesečna afera njegove supruge Jelene sa Urošem Rajačićem, zbog čega se sad razvode, ali i žestoku ratuju.

U "Eliti" je Stanislav Krofak zauzeo peto mesto, a da li će se njegov život promeniti u narednom periodu ostaje da ispratimo.

78.jpg
ATAIMAGES 
foto: ATAImages

Pink

Bonus video:

Kurir TV STARS EP 351