Stanija Dobrojević oglasila se iz Majamija nakon što se sinoć u emisiju "Narod pita" uključila žena koja se predstavila kao njena komšinica.

Žena koja se predstavila kao Danica, komšinica Stanije Dobrojević uključila se sinoć u emisiju i ispričala kako je mnogo puta čula svađe starlete i Asmina Durdžića zbog Aneli Ahmić.

screenshot-20240725-082026.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

- Ona ga je isterivala iz stana, ljudi nisu mogli da spavaju. Stanija je izgleda bila ljubomorna. Ja o njoj nemam lepo mišljenje toliko. Videla sam je samo par puta, ima dosta godina i mislim da je totalno izgubila tlo pod nogama i slažem se da je veliko razočaranje. Mislim da je zbog njega porodica jako razočarana u nju, dok joj je brat divan dečko - rekla je gledateljka.

Iako je trenutno u Majamiju, Stanija se sada oglasila na svom Instagramu i saopštila da je rešena da otkrije identitet "lažne komšinice", kako je nazvala gledateljku koja se uključila u program.

screenshot-20240725-082038.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

- Hvala svim ljudima na podršci i lepim porukama. Ne mogu da se obraćam samo "lažnim komšinicama" i hejterima kojih je ipak samo šaka jada ali su najglasniji. U pitanju je lažni poziv, odnosno lažna komšinica koja ne postoji. Sa upravnicom zgrade proverili smo sve i to ime ne postoji u našim zgradama niti kao vlasnica, niti kao podstanar. Tražimo identitet "lažne komšinice" Danice da joj se lepo uruči tužba, pa da svoje gluposti dokazuje na sudu. Toliko za sada - bila je jasna Stanija.

kurir.rs/informer

Bonus video:

Instagram Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža