"PLATIĆEMO TI JEDAM SILIKON, TI DRUGI" Pevačica otkrila s čime se bori zato što neće da poveća GRUDI: Klavijaturista mi je rekao..
Foto: Printscreen/Instagram

nije joj lako

"PLATIĆEMO TI JEDAM SILIKON, TI DRUGI" Pevačica otkrila s čime se bori zato što neće da poveća GRUDI: Klavijaturista mi je rekao..

Stars -

Pevačica Milica Todorović jedna je od retkih žena sa javne scene koja nije podlegla trendovima estetske hirurgije.

Iako tvrdi da nema ništa protiv estetskih operacija, Milica Todorović istakla je da sa ponosom nosi male grudi.

Milica Todorović
foto: Ata images

- Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve su! Nemam potrebu da stavljam silikone. Kad samo pomislim da treba da mi seku grudi na mestu gde se nalaze žlezde i gde treba dete da dojim, želudac mi se okrene. Nemam snage za to - rekla je Milica i dodala:

- Nisam protiv silikona u grudima. Ako neka žena zaista ima potrebu da poveća grudi i nije zadovoljna svojim izgledom, onda i treba to da uradi. Kažu mi: „Hajde, Milice, platićemo ti jedan silikon, a ti dodaj za drugi.“ Klavijaturista koji sa mnom radi godinama jednom mi je rekao: "Lele, bre, Milice, stavi nešto malo u te grudi da zaličiš na nešto." Smejem se tome - rekla je i dodaje da je uvek zadovoljna svojim izgledom, čak i kada ima višak kilograma:

Milica Todorović
foto: Ata images

- Nikada nisam padala u depresiju zbog kilaže. Kad preteram sa jelom samo smanjim obroke i to je to! – Ja se trudim da balansiram,a li sam malo više na Stojinoj strani po pitanju dijeta, ja je razumem. Kada sam nervozna i neko mi da salatu da pojedem mogla bih da ga zadavim -izjavila je nedavno za Grand.

Bonus video:

02:58

SANJA VUČIĆ ZA KURIR OTKRILA: Stala bi na ludi kamen, samo JEDNO čekam! Pevačica zapevala na plaži i TO BAŠ OVU PESMU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track