BEŽI OD ŽENE! Peković na sve načine izbegava susret sa zvaničnom suprugom, krije se po moru kako se ne bi sreli, evo DETALJA
Foto: Nebojsa Mandic, shutterstock

Muke tantalove

BEŽI OD ŽENE! Peković na sve načine izbegava susret sa zvaničnom suprugom, krije se po moru kako se ne bi sreli, evo DETALJA

Stars -

Otkako je kao bomba odjeknula vesti da se Nikola Peković razvodi od supruge Violete, nekadašnji košarkaš vešto izbegava susret sa doskorašnjom partnerkom. Bivši sportista odlučio je da letnju sezonu ne provede na Crnogorskom primorju, gde Violeta često boravi, već na Žabljaku.

Nikola Peković, Violeta Peković
foto: Ana Paunković, Privatna arhiva, Shutterstock

Boravak na gorostasnoj planini Durmitor mu, kako svedoči blizak prijatelj, izuzetno prija: - Peković je u takvom stanju da ga ne zanimaju ni more ni planine, ali nema kud, pa se sklonio na Durmitor. Tamo jedino ima mir, a na Jadranskom moru ne želi da boravi jer tamo letuje njegova još uvek zakonita supruga sa prijateljima i porodicom. Sa njom izbegava bilo kakav susret, pa mu je lakše da bude što dalje da bi izbegao neprijatne situacije. Promenio je i brojeve telefona, tako da samo mali broj ljudi zna novi kontakt - priča naš izvor. Iako još uvek nije potpisao zvanično papire za razvod, Peković ima novu partnerku, koja mu pravi društvo gde god da putuje kako poslovno, tako i privatno.

Nikola Peković
foto: Nebojša Mandić, Privatna Arhiva, Shutterstock

- Može se reći da Nikola živi drugu mladost i to mu i te kako odgovara. Jako se zaljubio i sve je ostavio zbog nove devojke. Ne mogu da vam kažem da li njegova devojka dolazi na Žabljak sa njim ili ne. Iako sudski nije slobodan muškarac, to ga ne sprečava da živi kako želi sa svojom izabranicom. Pre nekoliko meseci su viđeni sa zajedničkim prijateljima baš u Crnoj Gori - zaključuje naš izvor.

Nikola Peković, Violeta Peković
foto: Carlos Gonzalez / Zuma Press / Profimedia, Privatna arhiva, Shutterstock

Proslavljeni košarkaš i njegova još uvek zakonita žena, doktorka radiologije Violeta, upoznali su se 2015. godine, a već u junu sledeće godine venčali su se na gala proslavi u Bečićima. U februaru naredne godine dobili su sina. Na njihovom svadbenom slavlju u luks hotelu bilo je oko 400 zvanica. Goste su zabavljali pevači sa estrade, među kojima su bili Miroslav Ilić, Radiša Trajković Đani, Ana Bekuta, Bane Mojićević, Rada Sarić i Milan Dinčić Dinča. Pokušali smo na više strana da dođemo do njegovog broja telefona, ali u tome nismo uspeli. I oni koji ga imaju ne žele da ga prosleđuju, te do njegovog komentara nismo uspeli da dođemo.

Nikola Peković
foto: Nenad Kostić

Sa njegovom ženom Violetom stupili smo nedavno u kontakt, ali nam je ona tada poručila da ništa ne želi da komentariše.

01:43

Tea Tairović i Alekdandra Prijović na nastupu Dare Bubamare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track