"TRUJE NAŠU OMLADINU GORE NEGO NATO BOMBE I URANIJUM" Dajković žestoko opleo po Desingerici, zatražio i ZABRANU njegovih nastupa
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

šok

"TRUJE NAŠU OMLADINU GORE NEGO NATO BOMBE I URANIJUM" Dajković žestoko opleo po Desingerici, zatražio i ZABRANU njegovih nastupa

Stars -

Predsednik "Slobodne Crne Gore" Vladislav Dajković želi da zabrani nastupe našem reperu Dragomiru Despiću Desingerici u Crnoj Gori.

Dajković se oglasio na svom Instagramu i poručio da mu se ne dopada njegovo izvođenje i da loše utiče na decu. Istakao je da Desingerica ponižava omladinu i da on više neće nastupati u Podgorici.

Desingerica
foto: Printscreen

- Kao otac, Podgoričanin i funkcioner glavnog grada, pozivam nadležne institucije da podhitno zaustave i zabrane nastupe repera Dragomira Despića Desingerice, koji ovih dana više truje našu omladinu po crnogorskom primorju, nego što su to činili NATO bombe i osiromašeni uranijum 1999. godine - poručio je Vladislav.

- Taj čovek je dao sebi toliko za pravo, da ponižava našu omladinu, da im pljuje u usta, da ih udara patikom u glavu i da ih vređa na raznorazne načine, a da oni uživaju u tome. Koliko god to delovalo kao umetnička sloboda, kao možda nešto što prija omladini, budite sigurni da nije tako - naveo je političar, između ostalog.

Vladislav Dajković, Marko Mihailović
foto: Kurir tv

- Što se tiče glavnog grada, taj čovek ovde više neće pevati. Da ne zaboravim: "Desingerice, možeš ti pijan i drogiran da bauljaš i ćarlijaš koliko hoćeš u svom stanu, svojoj kući i u svom selu, ali ovde više nećeš!" - zaključio je Vladislav Dajković, citirajući stihove pomenutog repera.

Blic

Bonus video:

00:55

Desingerica izasao u sanduku na binu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track