JK EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ LUKSUZNOG APARTMANA U CG: Gađali su me na nastupu! Videla sam da nešto leti, a onda shvatila ŠTA JE!
Foto: Kurir televizija

KURIR T

JK EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ LUKSUZNOG APARTMANA U CG: Gađali su me na nastupu! Videla sam da nešto leti, a onda shvatila ŠTA JE!

Stars -

Novinar Kurir Ivan Gajić uključio se iz Crne Gore u emisiju Stars Specijal na Kurir televiziji iz Crne Gore gde je razgovarao sa pop divom Jelenom Karleušom.

Kaže da je rado viđena u Crnoj Gori, da je Crnogorci jako vole, kao i ona njh, kao i da je šoubiznis surov posao sa kojim se ona stoički nosi. Opisala je kako izgleda njen radni dan:

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Uglavnom, taj dan idem na aerodrom pošto dolećem, jer ne mogu da budem dva dana na istom mestou, imam puno drugih obaveza. Spakujem se u avion i dođem. Uglavnom ne vidim ništa, idem ravno u hotel, presvlačim se, ako stignem da jedem, jedem, pravim tonsku probu, kostimsku, sa igračima, sa toncem, svetlo nameštamo i čekam da mi daju znak da počnem. To je to, nema romantike, šoubiznis je surov posao. Ja sam vojnik I nikada ne kasnim, nikada mi nije teško, ne osećam ženske i muške probleme, tako da navikla sam da budem baš onako kao sat. Ne mogu da kažem da osećam neko adrenalinsko uzbuđenje, ali jako volim svoj posao.

05:10

JK EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ LUKSUZNOG APRTMANA U CG: Gađali su me na nastupu! Videla sam da nešto leti, a onda sam shvatila ŠTA JE!

Na jednom nastupima su je gađali, ali ne nečim opasnim već ružama i igračkama, pa se prisetila kako je to izgledalo:

- Mene stvarno nikad ni sa čim nisu gađali, osim ružama. Na Music Weeku sam dobijala puno onih igračkica, ali pošto sam bila zaslepljena reflektorima, stalno sam htela da saznam šta je to čimem me gađaju. I po ovim koncertima što radim po trgovima od reflektora ne vidim šta je u pitanju. Vidim samo da nešto proleće i uvek stanem da vidim šta je. Razne su se stvari događale ovde u Crnoj Gori i političke i svakave, a ja sam želela da ljudi dođu da vide da mene publika gađa ružama i plišanim igračkicama.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

06:20

Jelena Karleuša stigla na izbor za mis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track