"TONI NIJE IMAO NIŠTA PRE DRAGANE!" Bomba u prvoj emisiji "STARS SPECIJAL": "Svi su mislili da je uspešan biznismen..."
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

ŠOK OTKRIĆE MILICE OPASNICE

"TONI NIJE IMAO NIŠTA PRE DRAGANE!" Bomba u prvoj emisiji "STARS SPECIJAL": "Svi su mislili da je uspešan biznismen..."

Stars -

Na Kurir televiziji počela je sa emitovanjem nova emisija "Stars specijal", a već u prvom izdanju četvoro harizmatičnih voditelja otkrilo je brojne intrige koje prožimaju svet domaće zabave u poslednje vreme!

Stars specijal
foto: Kurir

Zabavni format, koji će se prikazivati svake subote od 16.10 časova, već je oborio sve rekorde gledanosti. Duhoviti Goran Jovanović, najzaslužniji za pokretanje ove emisije, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović - doneli su vam i najsočnije tračeve i najsvežije novosti iz sveta poznatih. U prvoj epizodi na stolu su se našle četiri najaktuelnije teme, koje su voditelji analizirali do detalja.

Milica Stanimirović govorila je o zanimanjima žena poznatih Srba i kako se one predstavljaju javnosti, a ko su zapravo, otkriveno je upravo u "Stars specijalu".

A onda je usledila prava bomba.

Dragana Mirković, Toni Bijelić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Voditeljka Milica Stanimirović dotakla se i muževa poznatih žena i otkrila da Toni Bijelić nije posedovao ništa na svoje ime sve vreme zabavljanja s Draganom Mirković.

- Muž naše najveće zvezde koju imamo - Dragane Mirković - nije baš onakav kakav se predstavlja. Kako mi kažu moji izvori iz Beča, pošto se sada dosta priča o razvodu od Tonija Bijelića i imovini, na njega se ništa nije vodilo od imovine. Ni dok su se zabavljali, niti tokom braka. Toni u stvari - nema ništa. Sve je Draganino. Mi smo imali potpuno pogrešno mišljenje o njemu. Mislili smo da je on biznismen koji ima puno novca i da se na njega sve vodi, dok je realnost potpuno drugačija - šokirala je svojim saznanjima Milica Opasnica, dok joj je Goran poručio da ne menja izvore.

Stars specijal
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs

Bonus video:

00:54

Dragana Mirković pevala u Šapcu pred 30.000 ljudi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track