PEVAČU PAO KROV NA GLAVU, JEZIVA DRAMA USRED NASTUPA: Tog dana sam završio, voda je pala direktno na struju...
Foto: ATA images

NEPRIJATNA SITUACIJA

PEVAČU PAO KROV NA GLAVU, JEZIVA DRAMA USRED NASTUPA: Tog dana sam završio, voda je pala direktno na struju...

Stars -

Zvezda Granda i pevač, Nemanja Đurđević, prisetio se neprijatne situacije sa nastupa, kada mu je na jednom slavlju pao krov na glavu.

Pevač je otkrio kako se krov obrušio na njega dok je pevao i priznao da je situacija u njegovoj karijere bilo mnogo.

Nemanja Đurđević
foto: ATA images

-Dešavalo se svašta da pada na mojim nastupima, padale su čaše, flaše… Bilo je neko nevremene i pao mi je krov na glavu, ali nisam bio povređen. To je bilo na nekom privatnom veselju u Valjevu, radili smo ispod pokrivene bašte i krenula je jaka kiša. Valjda krov nije mogao da primi tu vodu, samo je odjednom sve palo. Voda je pala direktno na struju, bila je po klavijaturama, muzičarima… Samo smo se sklonili u stranu i ja sam tog dana završio sa pevanjem - ispričao je pevač za Grand koji se danas ove anegdote priseća sa osmehom.

Nemanja tvrdi da se sav trud isplatio a posebno ga raduje što posle takmičenja „Zvezde Granda“ radi i što je postao jedan od traženijih pevača.

Nemanja Đurđević
foto: Printscreen/Prva

-Baš je krenulo u poslednje vreme, ma samo neka se radi, ja ću se uvek odazvati. Gde god mogu da stignem, ja hoću. Pre neki dan su mi menadžeri javili da su mi zakazali dva nastupa u toku dana, i nije mi problem, samo da su blizu. Jednog dana ćeš da čuješ kako pevam preko dana u Sarajevu, a za par sati u Beogradu- pohvalio se Nemanja i dodao:

- Stvarno se mnogo radi, i svadbe i veselja i klubovi, posebno od kada sam krenuo sa kaverima koje izbacujem. Uglavnom sam se trudio da to budu pesme koje su zaboravljene ili manje poznate.

Bonus video:

01:25

SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA! Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track