Bivši učesnik "Elite", Ivan Marinković, u rijaliti je ušao ruku pod ruku sa svojom suprugom Jelenom Ilić Marinković, ni ne sluteći i verujući u ljubav, da će ga ona prevariti.

Ivan Marinković i Jelena Marinković bili su naizgled veoma skladan bračni par, iako su neki od učesnika smatrali suprotno, s obzirom na njihovu burnu prošlost.

Često je Marinković tokom svojim izlaganja, što u "Eliti", a što u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga", isticao koliko voli Jelenu i kolika mu je ona bila podrška u izlečenju i borbi protiv alkoholizma.

manstar.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Stefani Grujić jedno veče u emisiji "Pitanja novinara" obelodanila je tajnu aferu između Uroša Rajačića i Ivanove žene, što je Marinkovića totalno slomilo na komade, te su rasprave i teške reči do samog superfinala pljuštale na sve strane, a pored toga, njih dvoje izneli su tonu prljavog veša iz svog braka. Jelena se iselila iz Ivanovog stana, a kako je Marinković istakao oni nisu u kontaktu, osim onoga što se tiče njihovog zajedničkog psa, maltezera Beke.

Sada, Ivan Marinković rešio je da posle suprugine javne preljube poseti jednu svetinju - Manastir Tavna koji se nalazi u Bosni i Hercegovini. Naime, Ivan je posetio ovu svetinju, a sve to je podelio sa pratiocima na društvenoj mreži instagram.

Bonus video:

Instagram ivan marinkovic cepa Jelenine fotografije