KASNIO DVA SATA NA KONCERT, PA SE JEDVA POPEO NA BINU! Vlado Georgiev razbesneo publiku u Herceg Novom: Ovo je omalovažavanje nas
Foto: Dragan Udovičić, Kurir

kurir u crnoj gori

KASNIO DVA SATA NA KONCERT, PA SE JEDVA POPEO NA BINU! Vlado Georgiev razbesneo publiku u Herceg Novom: Ovo je omalovažavanje nas

Stars -

Vlado Georgiev održao je koncert u Herceg Novom, međutim njegovo kaṣ̌njenje od dva sata, izazvalo je bes kod publike, koja ga je željno isčekivala.

Vlado Georgijev
foto: Kurir televizija

Ekipa Kurira naṣ̌la se u publici, pa kako smo mogli čuti komentare prisutnih svi su bili besni. "Ovo je omalovažavanje nas", "Dva sata kasni", "Ovo je stvarno bezobrazluk", "Hoće li se ovaj čovek pojaviti" čuli su se komentari dok smo prolazili kroz masu ljudi.

Iako je koncert trebao da poĉne u 21h, od Georgieva nije bilo ni traga ni glasa, a par minuta pre 23h uočili smo pevača. Međutim, tu nije bio kraj.

02:27

Vlado Georgijev se jedva popeo na binu

Bina na kojoj je Vlado trebao da se pojavi malo je nesvakidaṣ̌nja, pa je pevač morao doći čamcem do nje. Ali, i tu je zapelo.

Georgiev se jedva popeo na čamac, a kada je nakon toliko isčekivanja publike, pevač stao na binu, odmah je krenuo sa pevanjem, pa se nije izvinio publici za toliko čekanje.

Bonus video:

01:52

DOBRI PEVAČI NE MOGU DA IZRONE OD POPLAVE MUZIKE NISKOG KVALITETA! Vlado Georgijev otkrio šta mu NAJVIŠE NEDOSTAJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track