Nikolina Kovač oglasila se putem društvene mreže Instagram i svoje fanove obavestila da će morati da pomeri zakazano gostovanje u jednoj radijskoj emisiji jer je imala smrtni slučaj u porodici.

nikolina.jpg
Kurir TV 
foto: Kurir TV

- Dragi ljudi, gostovanje koje je najavljeno i koje je predviđeno za ponedeljak 29.7 u radijskoj emisiji biće pomereno zbog smrtnog slučaja u mojoj porodici. Hvala na razumevanju i podršci - napisala je Nikolina na storiju putem društvene mreže Instagram.

20240728-14-07-24tragedija-u-domu-nase-pevacice--hitno-se-oglasila-saopstila-potresne-vesti---p.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Nikolina Kovač nedavno je govorila za Kurir televiziju i otkrila koliko vrednuje tradicionalne vrednosti, pa je u "Pulsu Srbije" pričala o važnosti obrazovanja, koje poseduje, ali i problemima same današnjice.

Ona je istakla to što je sva pažnja ljudi uprta u spoljni izgled drugih, a ne unutrašnju lepotu:

- Meni je drago kada neko zdravo razmšlja, što baš i nije slučaj u današnje vreme, danas je neko vreme ambalaže, kada se sve svodi na ono što se golim okom vidi, a da se one suštinske vrednosti baš i ne vrednuju. Smatram da osoba treba biti hrabra kako bi istrajala i odolela svim tim stvarima, koje su definitivno pogrešne, a nameću se.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

Kurir televizija "DANAS SE SVE SVODI NA ONO ŠTO SE OKOM VIDI, A NE NA SUŠTINSKE VREDNOSTI" Nikolina Kovač za Kurir: Živimo u vremenu ambalaže