"BOKA MI JE BILA SEN TROPE" Neda Ukraden otkrila po čemu je posebna njena vila u Crnoj Gori: Postala nam je letnja oaza...
Foto: Printskrin/Instagram

"BOKA MI JE BILA SEN TROPE" Neda Ukraden otkrila po čemu je posebna njena vila u Crnoj Gori: Postala nam je letnja oaza...

Stars -

Neda Ukraden već godinama leti uživa u Bokokotorskom zalivu gde inače poseduje kuću sa ogromnim dvorištem a koja je vremenom postala sklonište od gradske vreve.

Neda Ukraden
foto: Printskrin/Instagram

Njena vila spada u jedne od najlepših na crnogorskom primorju, a sada je priznala kada je odlučila da se usidri baš na ovom mestu.

Neda Ukraden
foto: Printskrin/Instagram

- Tada sam se zabavljala sa Jeleninim tatom koji je rodom po majci odavde, znate, kad ste zaljubljeni sve vam je lepo. Boka je zanimljiva i ima puno lepih stvari, ovo mesto mi je bilo Sen Trope. Nama je to postala letnja oaza, porodično volimo da dođemo ovde. Unuci posebno vole da uživaju - rekla je Neda u "Premijera Vikend Specijalu i dodala:

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

- Mi smo zajednica koja živi svoje živote, svi imamo svoj ritam i ne opterećujemo jedni druge. Uvek ispoštujemo taj porodični ručak koji je oko dva, mada ja volim nešto kasnije da jedem pa svojim ručak i večeru.

Često na društvenim mrežama objavi fotografiju u kupaćem kostimu i oduševi pratioce, a sada je otkrila kako održava liniju devojke u osmoj deceniji života.

- Jeste nešto i genetika, ali postoji tu i trud. Mora se održati to što je dala majka priroda, Bog... Možete ići stalno pod nož, a možete biti i aktivni stalno čega se ja čvrsto držim. Volim mediteransku ishranu, šetam, plivam, igram tenis...

Bonus video:

00:56

Nedu Ukraden iznenadio unuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track