O koncertu Vlade Georgieva u rodnom Herceg Novom ne prestaje da se priča i posle tri dana. Kako njegova muzička karijera izaziva interesovanje, i njegov privatni život je veoma zanimljiv.

Romansa između kompozitora i pevača Vlada Georgieva i Milice Samardžije, koja je počela na snimanju spota za pesmu "Iskreno", bila je dugo skrivena od javnosti. Danas par uživa u ljubavi, a imaju i dve ćerke.

vlado-georgiev-milica-samardzija-cerka-sofija-porodiliste.jpg
Dragan Kadić 
foto: Dragan Kadić

Georgiev, poznat kao "večiti neženja" koji je godinama izbegavao porodične obaveze, našao je stabilnost u odnosu sa Milicom, koja je 15 godina mlađa od njega. Njihova veza, koja je započela 2014. godine, bila je praćena prekidima i pomirenjima, ali su na kraju pronašli zajednički jezik.

Georgiev je jednom prilikom izjavio da on i Milica imaju potpuno isto razmišljanje.

"Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo 'lonac i poklopac'. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važne samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno", rekao je pevač.

Organizovali lažnu svadbu

Par je šokirao prijatelje i rodbinu kada su za Georgievov 40. rođendan organizovali "lažnu" svadbu. Međutim, vest o tome da će Georgiev postati otac izazvala je veliku pažnju javnosti.

Prvi put su trudnu Milicu videli na koncertu njenog izabranika na Tašmajdanu. Rođenje ćerke slavio je tri dana, a ubrzo je usledilo tajno krštenje u jednoj crkvi nadomak Beograda.

vlado-georgiev-milica-samardzija.jpg
Dragan Kadić 
foto: Dragan Kadić

Podsetimo, Georgiev, koji je poznat po veoma oštrom jeziku, veoma nekulturno odgovorio korisniku društvene mreže "Iks" koji je komentarisao njegov nastup u Herceg Novom.

- Ubio te je alkohol - glasio je komentar.

- Što te sprečava da mi se n**ušiš k****a na vodi 2, a kad budeš imao jajca koja nemaš, javi se da tu lupim jednu novljansku šamarčinu iz zaleta da se dozoveš - poručio je Vlado korisniku Tvitera.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

Kurir televizija Vlado Georgiev stigao na žurku