Proslavljeni fudbaler i predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić trenutno boravi u Crnoj Gori, gde ima i svoju vilu u brdu, skrivenu od pogleda.

Naime, Dragan Džajić poseduje luksuznu kuću na moru, koja je smeštena na brdu. Oaza mira bivšeg fudbalera, skrivena od znatiželjnih pogleda, vila je u retro stilu, okružena drvećem. Oko građevine, na lazi se drveće, a pogled sa sprata, prostire se pravo na more.

hmcl8185.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Komšije Dragana Džajića, kažu da je u kraju omiljen, a mada se svima kulturno javi, voli vreme da provodi sa porodicom i najbližima u privatnosti.

- Znamo Džaju, uvek se javi, fin, kulturan, ali i povučen. Ljubazan je, mada ne pije kafe sa komšijama. Ima čovek svoju rutinu. Probudi se u 8 sati ujutru, kolima ode na plažu, okupa se, sunča se, ruča, a onda se vrati u svoju vilu - počeo je komšija iz Crne Gore.

fss-3.jpg
FOTO: FSS 
foto: FOTO: FSS

- Znam da jedan deo kuće izdaje. Vidite tu, prelepa mu je terasa, tu stave ležaljke, ma milina božja - zaključio je komšija.

- Jao, toliko nam je drago, što on ima kuću blizu nas. Neposredan čovek, normalac. Dolaze mu i ćerke, ma pravi porodičan čovek. Veći deo leta je tu. On je sportista, eto, toliko godina ima, a vitalan je, kao stena, čovek kako izgleda u svojim godinama - rekao je ljubazni komšija Dragana Džajića.

kurir.rs/blic/preneo I. L.

Bonus video:

Kurir televizija Predsednik FSS Dragan Džajić stigao u Auzburg