Pevač Oliver Dragojević, koji je 29. jula 2018. godine izgubio bitku sa teškom bolešću, iza sebe je ostavio porodicu, kao i mnogobrojne hitove.

Iako su delovali kao veoma skladna porodica, malo je poznato da priča o detaljima iz njihovog života, kada mu se brak sa suprugom Vesnom umelo raspao zbog afere sa nekadašnjom manekenkom Brankom Marić Muti.

oliver-dragojevic.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

"Tokom svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti", rekla je svojevremeno Vesna.

Nekadašnja manekenka Branka Marić Muti javno je priznala da je s njim bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi. Njih dvoje su održavali intimne odnose tokom sedamdesetih i početkom osamdesetih godina, a koliko je afera bila ozbiljna, govori i činjenica da je Dragojević zbog nje želeo da ostavi ženu.

screenshot-30.jpg
Printscreen/Youtube 
Vesna Dragojević foto: Printscreen/Youtube

"Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije", rekao je Oliver tada zlim jezicima.

Inače, Vesna je nakon Oliverove smrti simpatičnom izjavom opisala kako je izgledao njen život sa njim: "Džez mi je bio užas, a Oliver je voleo džez. Rekla sam mu jednom: 'Molim te, objasni mi šta je to džez, kako se to svira, meni to izgleda kao da pogrešno sviraju...' On mi je samo rekao da najbolje da o tome uopšte i ne razgovaramo. Mene su zanimale neke druge stvari, medicina, psihologija i nas dvoje nismo puno razgovarali o muzici", rekla je Vesna. Tužan podatak koji je iznela Vesna jeste da joj je bilo potrebno 10 godina da preboli Oliverovu prevaru.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

Kurir televizija ZBOG OVOGA JE PRIJOVIĆKA PRIVUKLA CELU HRVATSKU! Hrvatski novinari otkrili za Kurir TV: Konačno smo saznali u čemu je TAJNA