Bivši muž Sanje Marinković ne eksponira se u javnosti, te malo ko zna kako on izgleda. Sanja i Aleksandar Uhrin svoju ljubav krunisali su brakom 2011. godine nakon dugogodišnjeg zabavljanja.

Kruna njihovg braka je sin Strahinja, a uprkos velikoj ljubavi, nakon 10 godina zajedničkog života odlučili su da na svoj brak stave tačku i krenu tamo gde su stali pre nego što su se jedno drugom obavezali na večnu ljubav.

Uprkos tome što mu je supruga bila izuzetno poznata Aleksandrar Uhrin je bio i ostao prava enigma za domaću javnost. Iako je godinama radio na televiziji kao montažer i producent bivši muž Sanje Marinković uspeo je da svoju privatnost sačuva od javnosti.

- Borili smo se da brak uspe, ali jednostavno nije moglo više. Emotivno smo se rastali pre nekoliko godina, ali nismo želeli da se razvedemo dok sve ne posložimo da Strahinja bude srećan. Nije bilo bezbolno, ali dete nije ništa primećivalo, jer smo mi vreme provodili zajedno. Trudili smo se maksimalno da to funkcioniše kako treba. Imam tu privilegiju da je Aleksandar zaista dobar otac i odlično se slažemo i o svemu se dogovaramo. Zajedničko nam je starateljstvo, pa je dete podjednako i sa mamom i sa tatom. Svakoga dana komuniciramo jednako, kao kada smo bili u braku - ispričala je jednom prilikom voditeljka u emisiji "Preživeli".

Uhrin je nastavio svoj život, sa bivšom suprugom ima odličan odnos, a kako izgleda danas možemo da vidimo samo na osnovu društvenih mreža na kojima ima profil na kojem nije preterano aktivan, pa tek ponekad okači neku novu fotografiju.

Bonus video:

Kurir Sanja Marinković izjava