U utorak, 30. jula, Kurir ima poseban poklon za svoje čitaoce – dodatak STARS i IKONA SVETA OGNJENA MARIJA!

Kurir vam donosi izvanredan paket – najnoviji broj dodatka Stars i ikonu Svete Ognjene Marije. Svetu Ognjenu Mariju, poznatu kao zaštitnicu porodice i doma, mnogi vernici slave zbog njene moći da donosi mir, zaštitu i blagostanje. Njena priča inspiriše mnoge da traže pomoć i utehu u teškim vremenima.

Ikona Svete Ognjene Marije je izvanredan dodatak vašem domu, donoseći blagoslov i duhovnu snagu. Lik Svete Ognjene Marije na ikoni podseća na njenu važnu ulogu u hrišćanskoj tradiciji – da pruži zaštitu i mir svim vernicima.

Pored toga, uživajte u dodatku Stars, koji vam donosi najnovije vesti iz sveta poznatih, ekskluzivne intervjue, fascinantne priče i sve što vam je potrebno da budete u toku sa životom vaših omiljenih zvezda. Otkrijte najnovije trendove, ljubavne priče i intrige iz sveta slavnih.

Nabavite svoj primerak dnevnih novina Kurir u utorak, 30. jula, i uživajte u ovom ekskluzivnom poklonu. Ikona Svete Ognjene Marije će vam doneti duhovni mir i zaštitu, dok će dodatak Stars obogatiti vaš svakodnevni život najnovijim vestima i zanimljivim sadržajem.

Kurir - uvek uz vas sa vrednim poklonima i inspirativnim sadržajem!

Kurir.rs