Pred put na Olimpijadu u Pariz Nikola Milutinov osigurao se da ga Sandra Afrika sa kojom je imao tajnu aferu ne uznemirava.

Kako Kurir saznaje, on je upozorio da mu pevačica ne šalje poruke niti da ga zove dok sa ostalim sagračima iz tima juri na zlato.

untitled1.jpg
Nenad Kostić, Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić, Nenad Kostić

To je sa Kurir ispričao saigrač iz tima neposredno pred poletanje u Francusku:

- Milutinov je imao ozbiljnih problema zbog dopisivanja sa Afrikom sa devojkom. Pevačica se toliko zainteresovala za njega da je htela prvim avionom da ide kod njega u Grčku, gde on igra za tamošnji Olimpijakos, a da to ne bi bio slučaj i za Pariz odlučio je da je na vreme upozori. Skrenuta joj je pažnja da ne šalje nikakve poruke, stikere, da ne uznemirava i ne zove, niti da čestita dok se sve ne završi. Milutinov mora maksimalno da bude skoncentrisan na igru i ostale saigrače i ne želi nikakva iznenađenja, a ponajmanje da mu misli skreće Afrika sa nekim pitanjima i podpitanjima. Kada se sve završi, onda ona može da dođe na red - priča naš izvor.

collage.jpg
Printscreen, Petar Aleksić 
foto: Printscreen, Petar Aleksić

Ako je suditi po informacijama Afrika bi da sedi na dve stolice. Ona se mesecima dopisuje sa Milutinovim, a nedavno je bila i šemi sa košarkašem Ife Lundberg, koji je nedavno potpisao ugovor s Partizanom. On je ugostio pevačicu, i to ni manje ni više nego u Italiji o čemu smo već pisali. Ona je na poziv, oženjenog sportiste otputovala u Toskanu, gde se u potpunosti opustila. Fotografije kako uživa u prelepim prizorima pokazala je na mrežama, ali nije objavila s kim tamo boravi.

sandra-afrika.jpg
Printscreen/Instagram, Petar Aleksić, Massimo Ceretti / imago sportfotodienst / Profimedia 
foto: Petar Aleksić, Massimo Ceretti / imago sportfotodienst / Profimedia, Printscreen/Instagram

On još uvek ne zna dobro da priča naš jezik, ali je vrlo upucen u lik i delo Sandre Afrike, reklo bi se. Lundberg je nedavno na svom Instagram profilu objavio svoju sliku, a fotografiju je pratila pesma "Devojka tvog druga", koju Afrika izvodi. Nakon toga, kako saznajemo, njih dvoje su se spojili. Otpočeli su komunikaciju i postali veoma bliski. Štaviše, ona je na društvenim mrežama najavila ovo putovanje tako što je objavila fotografiju zalaska sunca, dve spajalice i broj jedan. Interesantno je to da broj jedan ovaj košarkaš nosi na svom dresu. Za kojeg će da se odluči na kraju i javno obelodani vezu, ostaje nam da vidimo.

Pevačici smo poslali poruku sa konkretnim pitanjem, ali odgovor do zaključenja broja nismo dobili.

unnamed.jpg
Kurir 
foto: Kurir
kurir televizija ANA KOKIĆ SAMA SEBE OPOMINJE U OGLEDALU?! Pevačica opisala detalje iz privatnog života i otkrila svoju NAJVEĆU LJUBAV!