Marko Đedovićje za medije prokomentarisao goruće teme iz "Elite", ali i dešavanja koja su usledila nakon završetka najgledanijeg rijalitija u regionu.

- Ja sam za sve bio u pravu, nigde nisam pogrešio. Previše sam bio fin. Mene već drugačije gledaju, uvek sam kalkulisao jer ako napadnem oni će da se ugase i glume žrtve. Sad svi glume žrtve i sa tim malo što sam pričao.

Da li si se video sa Tamarom? Šta se desilo sa 6 miliona i notarom?

111.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

- Jesam se video. Rekla mi je da to nije tako i da su loše stvari koje su nanete njoj gore. 10 godine je bila uz Matoru, takve stvari i da su takve ne govore se nekome sa kim si tri meseca. Glavni problem i zamerka za novac je bio jer je Matora htela da otvori Aniti salon. Matoroj valjaš samo kad klimaš glavom. Ja nikad nisam klimvao glavom. Njoj najveći problem je što sam dobar sa Anđelom, zato se i ogradila od mene. Bacila je ljagu na mene, ja znam kakav odjek to ima kod ljudi. Znala je ona šta će tim da dobije, svesno i namerno je uradila te stvari - govorio je Marko, pa se dotakao i ljudi koji su pokušali da svale krivicu na njega i Sandru Rešić:

- Sandra ima svoj deo krivice, ali kad sam čuo neki lajv, nema ko se nije skupio, ne bi li zaradili neki dinar na tiktoku. Svi su se skupili, pa krive Sandru Rešić, kako cela družina ne bi bila kriva. Hteli su da okrive Sandru i mene. Sandra je glupi prijatelj, dovela me je u nezgodnu situaciju. Kad vidim kakve je Matora ispala, neka je dovela Mateu u stan i trebala je da sedi tu sedam dana.

Pink

Bonus video:

Kurir televizija Marko Janjušević Janjuš