"POŠTO UŽIVO NE RAZGOVARAMO..." Žena Bojana Leksingtona javno poslala pevaču PORUKU: Iskoristiću priliku da ti... (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

privukla ogromnu pažnju

"POŠTO UŽIVO NE RAZGOVARAMO..." Žena Bojana Leksingtona javno poslala pevaču PORUKU: Iskoristiću priliku da ti... (FOTO)

Stars -

Bojan Vasković, poznat i kao Bojan Leksington kao pevač istoimenog benda, proslavio je 41. rođendan.

Tim povodom, njegova supruga Aleksandra objavila je niz njihovih zajedničkih fotografija uz čestitku kojom je privukla i ogromnu pažnju njihovih fanova.

- U pauzi između svađa oko mog beskonačnig pakovanja, iskoristiću priliku da ti čestitam rođendan i kažem ti da te volim, jer uživo ne razgovaramo - istakla je najpre na Instagramu uz emotikon smeška i srca.

Tu se nije zaustavljala.

- Poželela bih ti da ostvariš sve svoje snove, ali to ti se ispunilo kad si se oženio i u principu ostaje mi samo pa ti kažem da si mi živ i zdrav još sto godina i da te prst ne zaboli, a to mu dođe najvažnije. Volim te - zaključila je ona, pa pobrala i brojne simpatije, a pevač se ubrzo oglasio.

Bojan Vasković
foto: Printscreen Instagram

- Hvala ti, ljubavi, volim te - prokomentarisao je pevač, koji je lepoj Aleksandri izgovorio sudbonosno „da" 2015. godine u jednom prestoničkom restoranu, ali i crkvi Svetih apostola Petra i Pavla.

kurir.rs/24 sedam

Bonus video:

03:06

PEVAČ OSVOJIO SRCE SRBIJE! Emir Đulović otkazao album da bi pomogao ljudima koji su izgubili kuće u poplavama! ZAPLAKAO U EMISIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track