Jelena Karleuša prethodnog vikenda održala je koncert za pamćenje na prepunom Trgu u Čelincu, gde je u metalik sivom kaubojskom autfitu raspametila svoju publiku.

JK je odmah nakon nastupa privatnim avionom odletela za Crnu Goru, gde je iste večeri imala nastup u Budvi.

whatsapp-image-20240730-at-11.05.35-37b43102.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Ipak, pošto je celo putovanje bilo isplanirano u minut kako bi iz Republike Srpske stigla u Crnu Goru, pop zvezda nije stigla ni da se presvuče, pa je u stajlingu seksi futurističke kaubojke iz druge dimenzije u kome je i pevala u Čelincu, otišla i na aerodrom.

Njen stajling u kome je do izražaja došlo njeno nikad isklesanije telo i savršeno poprsje, raspametilo je sve službenike na aerodromu, a posebno carinika na pasoškoj kontroli, koji je imao dosta muke dok je proveravao Jelenin pasoš.

viber-slika-20240729-181315109.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Podsetimo, i sama JK je ispričala kako je izgledala njena nemoguća misija tog dana:

- Ovako ja šepam do aviona u sred noći po pisti i pričam sa Milicom Pavlović, obučena kao space cowboy jer sam upravo sišla sa bine u Čelincima i “jurim” da poletim i stignem na nastup u koji počinje za 3 sata u Budvi. Veliko hvala svim zaposlenim na aerodromu Banja Luka i veliko hvala svima na aerodromu u Podgorici što su me strpljivo čekali i pravili se da je sasvim normalno da vide silver čudo sa šeširom! Pomogli su mi da izvedem veliki "podvig" i izvedem dva koncerta isto veče, noć. Da, bilo je naporno, trenutno ne osećam ni krilca ni nogice, ali nadam se da je publika bila zadovoljna!!! Za kraj, hvala Milici koja je kriva" za ovaj "poduhvat”'- napisala je JK.

unnamed.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir Karleuša nastup Budva