Sofija Rajović nakon turbuletntnog perioda početkom godine, kada se razvela, reṣ̌ila je da leto provede uCrnoj Gori, gde ju je naṣ̌ paparaco i uslikao.

Glumica se u vreme večere pojavila na parkingu jednog hotela na Crnogorskom primorju, svojim automobilom, a na parkingu su je dočekale muke s rampom.

3938087-img20240730wa0083copy-edit.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Sofija je neko vreme stajala kako bi sačekala da se rampa podigne, međutim, kako se niṣ̌ta nije deṣ̌avalo, ona je morala da pozove radnika koji radi na parkingu. Nakon ṣ̌to je on uspeo daljinskim upravljačem da podigne rampu, glumica mu se ljubazno zahvalila i odvezla se do svog parking mesta. Kada je izaṣ̌la iz auta primetili smo da je potpuno bez ṣ̌minke i u kežual izdanju. Beo laneni komplet, sa plavim detaljima istakao je njenu vitku figuru, a primetili smo i da je Sofija vrlo preplanula, pa se može reći da je već neko vreme na moru, a s obzirom da je tu svojim vozilom, verujemo da koristi sve čari Crne Gore.

Kurir SVEŽE RAZVEDENA GLUMICA OTIŠLA NA MORE! Uhvatili smo Sofiju Rajović u Budvi! Evo šta je radila i kako izgleda nakon kraha braka

Rajovićeva je u jednom momentu stala i pitala prolaznike gde je ulaz u hotel, a kada su joj objasnili ona se zaputila tamo.

Naṣ̌a ekipa nema pristup tom hotelu, pa nismo mogli da vidimo kome je to glumica otiṣ̌la u goste.

Bonus video:

Kurir TV STARS EP 354