Sanja Marinković je godinama na malim ekranima i važi za jednu od najlepše obučenih voditeljki.

screenshot-20240518-155153.jpg
Printscreen YouTube 
foto: Printscreen YouTube

Publika je navikla da je uvek vidi doteranu i po poslednjoj modi obučenu, ali ovoga puta voditeljka je odlučila da napravi presedan.

Sanja je aktivna na društvenoj mreži Instagram te redovno objavljuje sadržaj iz svog privatnog života, a sada je pokazala kako izglčeda bez trunke šminke.

20240730-13-08-42stories--instagram.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Voditeljka je smelo objavila fotografiju koja je iznenadila sve, a jasno se vidi da Marinkovićeva nema ni šminku ni filter na licu. Ako je sudeći po fotografijama, Sanja nikada bolje nije izgledala a na njenom izgledu joj mogu pozavideti mnoge mlađe devojke.

20240730-13-08-55stories--instagram.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Posetimo, Sanja Marinković je jedna je od retkih koja se nije podrvrgla "modnom trendu" povećanja usana i estetske hirurgije iako je godinama na javnoj sceni. Prepoznatljiva po specifičnoj boji glasa za koju mnogi smatraju da je deo njenog imidža i vitke linije koja se nije promenila ni posle dve decenije.

Sanja iza sebe ima jedan brak i sina, a o svom privatnom životu jako retko priča. Posao je njena, kako kaže, životna strast, a ništa što je proživela nije uspelo da utiče na njen fizički izgled.

Bonus video:

Kurir TV SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC