Rada Manojlović radi punom parom ovog leta, pa je tako nakon nastupa u ponedeljak uveče u Crnoj Gori, odlučila da spoji lepo i korisno.

Sutradan, pošto je let imala u popodnevnim satima otišla je do jedne plaže, ali pošto nije imala kupaći, papuče, pazarila je u prodavnici na šetalištu, gde je pokazala da ne boluje od skupih krpica i markiranih stvari.

whatsapp-image-20240730-at-5.20.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Kada se opremila za kupanje i sunčanje, lepa Rada se uputila na bazen gde je mogla neko vreme da uživa u suncu, bar onoliko koliko su joj fanovi dozvoljavali, jer su non stop dolazili da se slikaju sa njom.

whatsapp-image-20240730-at-5.20.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Mnogi su primetili da Rada izgleda bolje nego ikad, te se može steći utisak da joj na liniji mogu pozavideti i duplo mladje koleginice.

Podsetimo, Rada je više od decenije i po na muzičkoj scenI, a u intervju za Kurir je otkrila šta to sebi zamera.

Kurir RADA MANOJLOVIĆ KUPUJE PAPUČE I KUPAĆI U KIOSKU NA PLAŽI! Uhvatili smo pevačicu u Crnoj Gori, mnogi su primetili JEDNU STVAR

- Iskrenost me je skupo koštala, ali ja da se promenim ne mogu. Najviše sam se pokajala jer sam nekad mnogo iznosila stvati iz svog života. U vezama je trebalo mnogo više da ćutim.

Bonus video:

Instagram/_marija_manojlovic_ Sestra Rade Manojlović se baš opustila