Srpski plivač Velimir Stjepanović 2017. godine i stao je na ludi kamen sa Džesikom, ali brak nije potrajao, pa su se rastali 2018. godine.

Velimiru je razvod teško pao, ali to ga nije sprečilo da ponovo nađe devojku, pa je od 2019. godine u srećnoj vezi sa Zoranom Lopandić.

Srpski olimpijac na Instagramu neretko objavi fotografiju sa svojom lepšom polovinom, a kako možemo da primetimo, par često putuje i svaki trenutak koriste kako bi maksimalno uživali.

profimedia0483269702.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Inače, Zorana mu je bila velika podrška i tokom ovogodišnjih Olimpijskih igra u Parizu gde Velimir nije uspeo da se plasira u finale u disciplini 100 metara slobodnim stilom.

Kako je tada Velimir istakao, on nije mogao da trenira zbog svega što se desilo.

velimir-stjepanovi.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

- Jeste bilo teško, ali evo kako ja na to gledam, prošlo je, nisam mogao da stojim i čekam da se nešto desi. Jednostavno nije moglo da funkcioniše i kraj priče. Jeste bilo teško u tom trenutku, ali uz pomoć roditelja, ljudi oko mene, drugara i drugarice nekako sam to rešio", rekao je Velimir Stjepanović za "Ženu" i otkrio koliko teško mu je pao razvod.

- Bilo mi je teško u početku da uopšte plivam i uđem u vodu, a onda je vremenom plivanje počelo da mi pruža mir - isplivam i izbacim na terenu sve negativno, tako je to izgledao. Nekako sam pronašao volju, a plivanje jeste ono što ja volim i tako sam i ušao u ovu priču. Sport je generalno jako dobar način da se izbaci nervoza, stres, trema i da se živi zdrav život - rekao je tada Velimir.