Pevač Igor Lazić Nigor godinama je u skladnom braku sa suprugom Suzanom, sa kojom trenutno provodi dane na Crnogorskom primorju.

Nigor je poreklom iz Kotora i uvek se rado vraća rodnom kraju, pa tako većinu leta provodi upravo u Crnoj Gori. On je sada na Instagramu podelio snimak kako sa ženom čamcem ide na pecanje, i tom prilikom je snimio Suzanu u crvenom kupaćem kostimu.

Inače, Suzana je od njega mlađa 15 godina, a 2015. venčali su se na obali mora. Par se godinama unazad bori za potomstvo, o čemu je otvoreno govorio.


- Proširenje porodice globalni je problem mladih bračnih parova i zajednica. Ne znam šta je razlog te sve češće prepreke, da li zbog toga što su nas bombardovali, što nas je jad snašao sa svih strana i što živimo živote ispunjene stresom. Bili smo na pregledima koji su pokazali da je s medicinske strane sve u redu, ali kao i sve drugo, ovaj problem ide iz naših glava, a možda nam zbog preterane želje i ne uspeva da postanemo roditelji. Ko zna šta se dešava, sve je u božjim rukama, nadam se da će nas onaj odozgo pogledati. Iskreno, meni je i vreme, kako kaže moj drugar Saša: "Ja kada bih dobio dete, ne bih mu bio tata, nego dedo" - rekao je Nigor tada.

Podsetimo, par se venčao daleko od očiju javnosti, na intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo kumovi i par prijatelja u Kotoru.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

Instagram/ @niggorlegalazic Nigor usred oluje