Jelena Karleuša, pošto je u Banjaluku odletela privatnim avionom i izazvala pravu pometnju u Republici Srpskoj, sad je ponovo odletela avionom, ali u privatnom aranžmanu i to za Crnu Goru.

JK se na Crnogorsko primorje uputila u "mugler" neon zelenim helankama od 1.000 evra, a nosila je i "versaće" naočare u istoj boji od 300 evra.

"Da li je Budva spremna? MaJKa is here", napisala je diva uz video. Kako je otkrila, pevačica večeras ima nastup u jednom klubu u Budvi.

Instagram/karleusastar JK privatnim avionom odletela u CG

Mnogi su odmah na društvenim vezama prokomentarisali da je Karleuša na sebi svojstven način odgovorila koleginici Editi Aradinović na butalne prozivke jer je u Republiku Srpsku odletela privatnim aviononm. ć

Naime, Edita je na svoj Instagram stori okačila video iz muzičkog studija, na kome ona razgovora sa svojim saradnikom, dok sve vreme aludira na Karleušu.

- Kad ćemo da počnemo da pravimo muziku od koje ću moći da zaradim da imam za privatni avion, da ne idem stalno kombijem? A šta je smešno? - pitala je Edita saradnika, koji se grohotom smejao.

Aradinovićeva je uz snimak imala i poruku: "Tajac! Poližeš mi j**ac!"

Podsetimo, početkom maja Karleuša je bila na meti crnogorskih komita, ali i brojnih hakera i svih onih koji negoduju zbog njene izjave da su nam Crnogorci braća jer su im dedovi bili Srbi. Ovo je izazvalo velike turbulencije, zbog čega je pop pevačica bila primorana da otkaže dva nastupa u Crnoj Gori.

Bonus video:

Kurir Karleuša nastup Budva