EMOTIVNA ISPOVEST LUISOVE SILVANE ZA KURIR: Nedostaje nam stalno, ali znamo da je tu pored nas! OTKRILA I KAKAV JE OTAC BIO
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

EMOTIVNA ISPOVEST LUISOVE SILVANE ZA KURIR: Nedostaje nam stalno, ali znamo da je tu pored nas! OTKRILA I KAKAV JE OTAC BIO

Stars -

Na današnji dan pre tačno 13 godina, tragično je preminuo Ljubiša Stojanović Luis, jedan od najistaknutijih muzičara naše scene. Njegov iznenadni odlazak u saobraćajnoj nesreći kod naselja Feketić ostavio je dubok trag ne samo u srpskoj muzičkoj industriji, već i u srcima njegove porodice.

U emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji, novinarka Teodora Borozan razgovarala je sa njegovom suprugom, Silvanom Stojanović, koja je podelila svoja osećanja i sećanja na život sa Luisom.

Silvana je počela razgovor snažnim utiskom o vremenu i njegovom uticaju na bol koji nosi svaki gubitak.

- Vreme svakako leči, jer kako vreme prolazi, ta rana se sve više zatvara, ostavljajući samo ožiljak koji večno traje, ali manje boli. Živimo i slavimo život i kroz sve nas Ljubiša i dalje živi, što je za mene više povod za slavlje nego za žalost - rekla je.

Silvana Stojanović
foto: Kurir televizija

Na pitanje o trenucima kada Luis najviše nedostaje, Silvana je odgovorila emotivno:

- On nedostaje stalno. Nedostaje u svim mogućim segmentima života, i kad nam je najveselije, i kad nam je najteže. Ali mi znamo da je tu, osećamo ga kroz svako sećanje i anegdotu, znamo da je tu.

Silvana Stojanović
foto: Kurir televizija

Zatim je podelila anegdotu koja ilustruje kako prisustvo Ljubiše i dalje oseća u svakodnevnim situacijama:

- Jutros, kada smo izlazili iz kuće, prva osoba koju sam videla bio je čovek koji je ćelav i ima sedu bradu. Iako nije ličio na njega, prisustvo te simbolike brade i ćelave glave, koje su ga karakterisale, nateralo me je da pomislim da je on tu, opet se naježim jer znam da je tu.

04:11

EMOTIVNA ISPOVEST LUISOVE SILVANE ZA KURIR: Nedostaje nam stalno, ali znamo da je tu pored nas! OTKRILA I KAKAV JE OTAC BIO

Govoreći o Luisu kao porodičnom čoveku, Silvana je istakla njegovu autentičnost i prilagodljivost različitim fazama očinstva.

- Bio je neobičan otac u svakom smislu. Bio je prirodan i spontan, uvek je bio otvoren da prihvati sve i da se najmanje meša. Da bi njegova deca pronašla svoj put jer je i on svoj put gradio - rekla je Silvana.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:03

NOVA INTERPRETACIJA LUISOVE PESME! Marko Luis OTKRIO - Evo šta ga najčešće pitaju vezano za pokojnog oca (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja